Britney Spears megzsarolta az apját, és elég jó oka volt rá

A #FreeBritney mozgalom most érte el igazán a csúcsát, és az énekesnő végre nem csak passzív szemlélője az eseményeknek.

Britney Spears megzsarolta az apját, és elég jó oka volt rá

Britney Spears határozott lépésre szánta el magát, amit ügyvédjével, Samuel D. Inghammel üzent meg a Los Angeles-i bíróságon a tegnapi napon – írja a Page Six. Egészen konkrétan nem hajlandó többé színpadra állni és énekelni, amíg apja ki nem vonja magát jogilag az életéből. (2007-es összeomlása óta mindenben apja dönt helyette, ő kezeli a sztár pénzügyeit is, és tőle kell engedélyt kérnie lényegében mindenhez.)

„Az ügyfelem tájékoztatott róla, hogy fél az apjától, és nem lép színpadra újra, ha továbbra is az apja irányítja a karrierjét” – hangzott el Britney követelése ügyvédén keresztül, amit Jamie Spears egészen nyugodtan vehet fenyegetésnek is, tekintve, hogy egész komoly népharagot zúdít magára, ha miatta zárja le Britney két évtizedes karrierjét.

A bíróság azonban elutasította az énekesnő keresetét, vagyis Jamie Spears 13 év után továbbra is Britney hivatalos gyámja marad, viszont a pénzügyi felügyeletet nem kizárólag ő látja majd el, a gyámságon ugyanis a Bessemer Trust nevű pénzügyi cég is osztozik.

Hogy beváltja-e Britney az ígéretét, miszerint felhagy zenei karrierjével, ha továbbra is apja felel a pénzügyeiért, vagy a kijelentés csak egy jól irányzott taktikai lépés volt a jogi tanácsadója javaslatára, egyelőre nem tudni.

Még több

Sztárhírek