Rupert Grint végre fent van az Instán és a kislányát is megmutatta

Cukiságra felkészülni!

Rupert Grint végre fent van az Instán és a kislányát is megmutatta

Néhány éves késéssel ugyan, de szépen lassan az összes nagy sztár megérkezik az Instára! Most éppen a Harry Potter-sorozat Ron Weasley-je, azaz Rupert Grint regisztrált a közösségi oldalra és első posztjával rögtön le is dobta a cukiságbombát.

A színész az első fotóján a nemrég született kislányával pózol, akinek végre a nevét is elárulta.

„Hé, Instagram… csak tíz év késéssel, de megérkeztem. Grint csatlakozott a Gramhoz! Szeretném mindenkinek bemutatni Wednesday G. Grintet. Maradjatok biztonságban, Rupert”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hey Instagram….only 10 years late, but here I am. Grint on the Gram! Here to introduce you all to Wednesday G. Grint. Stay safe, Rupert

Rupert Grint (@rupertgrint) által megosztott bejegyzés, Nov 10., 2020, időpont: 7:07 (PST időzóna szerint)

Bár a kicsit arcát – igazi felelősségteljes szülő módjára – Rupert nem mutatta meg a nagyvilágnak, még így is be tudott zsebelni majd’ 2 millió lájkot a képpel.

A Harry Potter gyereksztárjai közül egyébként Rupert volt az első, akinek gyereke született. A színész évek óta együtt van már párjával, Georgia Groome-mal, a kis Wednesday pedig idén májusban a karantén kellős közepén jött a világra.

Rubert instagramos debütálása után a fanoknak most már csak azért kell szurkolniuk, hogy végre Daniel Radcliffe beadja a derekát és regisztráljon az oldalra. Most már ugyanis ő az egyetlen nagy Harry Potter-sztár, aki távol tartja magát a közösségi médiától.

Gyerünk, Daniel, rajtad a világ szeme!

Még több

Sztárhírek