Demi Lovato először szólalt meg a felbontott eljegyzése óta

Az utóbbi idő nem kicsit volt megterhelő az énekesnőnek.

Demi Lovato először szólalt meg a felbontott eljegyzése óta

Hollywoodnak köszönhetően már mondhatni teljesen immunisok lettünk a sztárok korai eljegyzéseire, esküvőire és válásaira, ennek ellenére Demi Lovato sztorija mindenkit szíven ütött, nem véletlenül.

Valószínűleg azért sajnáltuk annyira az énekesnőt, mert jól tudjuk, hogy Demi extra nehéz múlton van túl, ami után már tényleg megérdemelné a happy end-et… Néhány évvel ezelőtt ráadásul még egy drogtúladagolást is túlélt, így amikor a semmiből belépett az életébe Max Ehrich, azt akartuk, hogy ezt most TÉNYLEG összejöjjön neki.

Aztán persze egyre aggasztóbb lett a szitu, az énekesnő alig pár hónap után már eljegyzési gyűrűvel pózolt az Instán, amikorra pedig felfogtuk volna, hogy mi is történt, már szakítottak is.

Érthető módon a törtétek óta Demi eléggé kerüli a nyilvánosságot, most viszont úgy döntött, kiáll a közönség elé (persze szigorúan csak online) és elmondja, milyen is most az élete. A Late Night With Seth Meyers című műsorban őszintén beszélt a mindennapjairól, amit a fanok egy egyértelmű üzenetként értelmeznek arra, hogy az énekesnő JÓL VAN!

„Elkezdtem meditálni. Az utóbbi időben az lett a filozófiám, hogy soha nem unatkozom, ezt pedig úgy értem, hogy soha nem aggódom amiatt, hogy unatkoznék, mert bárhol és bármikor meditálhatok! A karantén egy különleges lehetőséget adott arra, hogy több időt tölthessek a családommal, a legközelebbi barátaimmal és persze a kutyáimmal. Erre soha nem lett volna lehetőségem másképp, szóval nagyon hálás vagyok!”

via GIPHY

Még több

Sztárhírek