Chris Evans videójánál egyszerűen nincs cukibb!

Minden részlete szuper!

Chris Evans videójánál egyszerűen nincs cukibb!

Egyszerűen imádjuk, hogy Chris Evans leginkább kutyás kontent megosztására használja az Instagramot! (Már amikor nem bakizik valami hatalmasat…) A legutóbbi cuki kutyusos videójának, amit az Insta sztorijában osztott meg, viszont nem a saját kedvence, Dodger a főszereplője, hanem az olimpiai tornász, Aly Raisman kutyája, Mylo.

Chris és Dodger ugyanis a hétvégén Alyvel és Myloval töltöttek egy kis időt, amiről a színész egy pár felvételt ki is rakott a sztorijaiba. Először is megmutatta, hogy Dodger és Mylo milyen jól kijönnek egymással, a következő videóban pedig már az látszik, hogy a sztár és Aly kutyusa is pillanatok alatt összehangolódtak. (Még mielőtt kombinálnál: arról nincs infónk, hogy Aly és Chris vajon kizárólag a kedvenceik miatt találkoztak-e…)

„Dodger talált magának egy nagyon energikus játszópajtást…kár, hogy rajtam nem fogott a bűbája”– írta viccesen a sztár a videóra, amin Mylot dédelgeti a karjai között, és teszi mindezt az ikonikus kötött pulcsijában, ami a Tőrbe ejtve című filmjéből lehet ismerős. *heart-eye emoji*

A felvételt amúgy Aly is kiposztolta a Twitterre, úgyhogy nem kell Chris Insta-sztorija után kutatnod, már most megnézheted a cukiságbombát:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek