Erzsébet királynő 72 évvel ezelőtt készült fotója felrobbantotta a netet

Nagyon különleges képpel köszöntötte fel fiát.

Erzsébet királynő 72 évvel ezelőtt készült fotója felrobbantotta a netet

Ha átaludtad volna, most hétvégén, történetesen szombaton ünnepelte Károly herceg a 72. születésnapját. Jelen körülmények között (köszi, koronavírus) elképzelhetetlen, hogy egy klasszikusan nagyszabású royal esemény keretein belül ünnepeljen a család, ez viszont nem vette el a többiek kedvét, hogy online köszöntsék fel a herceget.

Katalin és Vilmos mellett természetesen maga Erzsébet királynő is boldog szülinapot kívánt fiának, a 72 éves Károlynak, méghozzá egy elképesztően cuki (már-már meglepően negédes) babafotó kíséretében.

Getty Images

A különleges ünnep tiszteletére Károly vendégszerkesztőként is közreműködött a Country Life nevű lapnál, lelkes természetvédőként pedig arra buzdította az olvasókat, próbálják meg felismerni a reményt és a lehetőségeket a nehézségek közepette is. „Az ország és a világ olyan változásokat élt meg, melyekről nem is gondoltuk volna, hogy bekövetkezhetnek. A bizonytalanság állandósult, a korábban elképzelhetetlen kivételessé, a rendkívüli pedig normálissá válte. Ilyenkor érthető, ha a kudarcokra és a veszteségekre összpontosítunk. Viszont nagyobb távlatokban kell gondolkodnunk, ha a Föld tanítani akar nekünk valamit.” – írta nagyon bölcsen a herceg.

Még több

Sztárhírek