Sophie Turner végre elárulta, mikor született a kislánya

Nem írta le, de egyértelmű!

Sophie Turner végre elárulta, mikor született a kislánya

Sophie Turner nem tartozik azok közé a sztárok közé, akik végig közvetítették a szülésüket, és minden részletet igyekeznek megosztani az újszülött babájukról. Sőt, a színésznő nagyon is tudatosan igyekszik kerülni a nyilvánosságot, ha a kislányáról van szó, a kérdés már csak az, hogy ez meddig fog tartani. Vajon megvárja, míg a lánya önállóan tud dönteni arról, hogy szerepelni akar-e vagy sem? Egyelőre nem tudhatjuk, épp ezért minden sztoriját és posztját aktívan figyeljük, hátha elejt egy-két bizalmas infót a kicsiről.

Azt már elárulták, hogy a picit Willának hívják, és abban is biztosak vagyunk, hogy Joe Jonas mindenben segíti az újdonsült anyukát. „Otthon töltik az idejüket, és próbálnak berendezkedni az új helyzetre. Joe mindenben részt akar venni… mindent megtesz, amit csak tud, hogy segítse Sophie-t és a bébit” – mondta korábban egy forrás az E! News-nak.

Amiről viszont eddig egy szó sem esett, az az, hogy vajon mikor van a kislány szülinapja. Sophie most Insta-sztoriban köszönte meg egy ékszergyártó cég édes ajándékát, amin tisztán látszik, hogy a következő szerepel: ’20. 07. 22., ami pedig csak egyet jelenthet: Willa születésének a dátumát. Ez egyébként azt is jelenti, hogy a sztár csak azután mutatott pocakos fotókat magáról, miután a kicsi már megérkezett. És azt is, hogy Willa most már 4 hónapos.

Fotó: Instagram/@sophieturner

Még több

Sztárhírek