Itt a bizonyíték, hogy Timothée Chalamet a legjobb fej sztár a rajongókkal

Mondjuk nekünk eddig is nagyon egyértelmű volt.

Itt a bizonyíték, hogy Timothée Chalamet a legjobb fej sztár a rajongókkal

Timothée Chalamet még midig csak 24 éves, de hála az olyan filmeknek, mint a Szólíts a neveden vagy a Kisasszonyok, már most olyan rajongótábora van, mint a legnagyobbaknak. És tényleg nem győzzük hangsúlyozni, hogy a színész a 2017-es Call Me by Your Name mozi előtt gyakorlatilag nem is volt a térképen, ehhez képest pillanatok alatt épült fel 10 milliós Instagram, és másfél milliós Twitter tábora. Ami nyilván egyet jelent több ezer rajongói üzenettel naponta – és ahogy kiderül Timmy legutóbbi Instagram történeteiből, rengeteg offline ajándékkal.

Tegnap Timothée unboxing (vagy ahogy ő nevezi: Fan box day) napot tartott, vagyis kibontotta a rajongóktól érkező tengernyi ajándékot, a kedvenc/legcukibb/legmeghökkentőbb darabokat pedig meg is mutatta. Volt itt – nem gyengén ijesztő – kispárna Timothée arcképével (brrr), bögre, amit a színész legmenőbb filmcímei díszítenek, és fejpánt plüssbarackkal turbózva, mert úgy tűnik, 3 évvel a Szólíts a neveden bemutatása után sem lehet elmenni az ominózus barackos szexjelenet mellett…

Instagram: @tchalamet

Timothée egyébként többször is bebizonyította, hogy a legtöbb sztárral ellentétben gyakran használja a rajongóktól kapott ajándékokat. Legutóbb például őt mintázó zoknit villantott, és kézzel hímzett felsőbe bújt (akkor mi most elolvadunk). Ez a közvetlenség, és a tény, hogy a srác nemrég szakított 6 évvel idősebb barátnőjével, Eiza Gonzálezzel, valószínűleg megduplázza majd Timmy ajándékcsomagjainak számát a közeljövőben.

Timothee Chalamet Ifc GIF by Film Independent Spirit Awards - Find & Share on GIPHY

Még több

Sztárhírek