Shawn Mendes teljesen megváltozott

Már nem olyan, mint régen, el is mondta, mi történt.

Shawn Mendes teljesen megváltozott

Shawn Mendest legutóbb Elton John faggatta ki a VMAN magazin címlapinterjújában, amiben rendesen kikérdezte a Camila Cabellóval való kapcsolatáról is. Az énekes elárulta, már több, mint másfél éve van együtt szerelmével, akinek sikerült megváltoztatnia őt. Camila volt ugyanis az a személy, aki segített a sztárnak, hogy újra közel kerüljön a családjához és a barátaihoz.

Shawn meg is magyarázta, mi történt vele pontosan: „Nem tudom, hogy ez egy „én-dolog” vagy egy „férfi-dolog” volt-e, de 7 éven keresztül szemellenzővel jártam egy egyirányú úton, és nem tartottam a kapcsolatot sem a családommal, sem pedig a barátaimmal… de ahogy megismerkedtem Camilával, hirtelen megjelent mellette a családja is. Neki mindene a család és a barátok, ez pedig elgondolkodtatott, hogy talán fel kellene hívnom az anyukámat – vallotta be az énekes, és hozzátette: „Lassan kezdtem én is újra keresni a családomat, akik annyira távolinak tűntek… Kicsit mindig is egyedül éreztem magam a világban, de Camila ezt az érzést megváltoztatta bennem.”

Shawn és Camila egyébként 2019 júliusa óta randizik egymással, és a karantén idejét is együtt töltötték Miamiban. Nemrég egy édes kiskutyust is örökbe fogadtak közösen, és Tarzannak nevezték el.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek