Chrissy Teigen mindannyiunk helyett megfogalmazta, hogyan kell feldolgozni egy veszteséget

Lehet inspiráló egy szörnyű veszteség feldolgozása? Ahogy Chrissy Teigen csinálja, az mindenképpen előremutató, minden humorával és őszinteségével!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Chrissy Teigen mindannyiunk helyett megfogalmazta, hogyan kell feldolgozni egy veszteséget

2020 nem bővelkedett túl sok jóban, és a sztárvilágot sem kímélve csapott le kedvenceidre. A közelmúlt egyik legfájdalmasabb híre – ha a sztárberkeket nézzük – valószínűleg Chrissy Teigen vetélése volt. A híresség pedig ahelyett, hogy mindössze a tényt tudatta volna követőivel, nagyon részletes posztban írt az őt és családját ért traumáról. Ami a reakciókat illeti, egyébként kapott hideget és meleget: volt, aki szerint elképesztően bátor dolog, hogy így próbálja feldolgozni a tragédiát, míg mások szerint túl intim részletek ezek ahhoz, hogy egy egész világ kövesse.

Egyébként a nemrég Chrissy védelmére kelt Meghan is beszámolt saját vetéléséről nemrég a The New York Times-nak írt naplószerű vallomásában. És ennek tükrében, ha jobban belegondolsz, 2020-at akár úgy is felfoghatjuk, mint egy olyan fordulópontot, amikor végre nem csak a sikereinket, de a fájdalmainkat is megtanulhatjuk felvállalni a nyilvánosság előtt, ezzel a megosztással, szembenézéssel is közelebb jutva a feldolgozásig. (Egyébként pont ez volt az üzenete Meghan The Losses We Share című írásának, amit ITT olvashatsz el.)

Ami Chrissyt illeti, továbbra sem hajlandó hallgatásba burkolózni, inkább terápiaként tekint rá, hogy online vallomásain keresztül jusson túl a gyászán. És tudod mit? Kicsit számunkra is terápia az, ahogyan ő viszonyul az elmúlt időszakhoz: nem toxikus pozitivitással, csak azért is mindenben, görcsösen meglátva a jót, de határozottan nem képviseli ennek az ellenkezőjét sem. Elfojtás helyett beleengedte magát, de azzal a tudattal, hogy minden egyes nap könnyebb lesz. Ma már tud, és mer is poénkodni, értékeli, hogy napról napra többet bír – testileg és lelkileg egyaránt – és legújabb Instagram bejegyzése alapján 10 ujjal kapaszkodik az életébe.

„Amikor megöregszem, úgy tekintek majd vissza erre az elmúlt két hónapra, mint egy brutális, kimerítő, szomorú, fizikailag és lelkileg is fájdalmas néhány hónapra. De nem vagyok hajlandó elutasítani, hogy egy kis humort találjak a dühkitöréseimben vagy az öltözködésemben. Már látom, hogy a levelek nem szürkék, hanem narancssárgák, és rájöttem arra is, hogy az ég valójában kék, nem pedig fekete. Ma már feljutok a lépcsőre úgy, hogy csak egyszer vagy kétszer kell megállnom, és a kádból is egyedül szállok ki – persze csak akkor, ha megígérem, hogy John törölhet meg. Ja, és a lényeg, b@@@@@a meg. Azt hiszem, ez történik.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés

Címkék: 20%+20% bulvár chrissy teigen feldolgozás gyász humor sztárhírek sztárok veszteség vetélés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Ezek voltak Harry herceg és Meghan Markle legromantikusabb pillanatai

Ezek voltak Harry herceg és Meghan Markle legromantikusabb pillanatai

Meghan Markle és Harry herceg az elmúlt években soha nem fogta vissza magát, ha arról volt szó, hogy nyilvánosan mutassák ki a szerelmüket. Szerintünk ezek voltak a legcukibb pillanataik!

Sztárok, akik összejöttek egymás exeivel

Ezt azonban nem mindegyik sztárbarátság élte túl!

Vállaltan meleg sztárok, akiket heteró szerepben ismertél meg

Nem egyszer volt már példa arra Hollywoodban, hogy meleg karaktert alakítottak heteró színészek. De az ellenkezője is megtörtént már (igaz, kevesebbszer). Ők a kedvenc meleg sztárjaink, akik heteró szerepben váltak ismertté.

Ezzel a betegséggel küzd a Things Heard & Seen sztárja, James Norton

James Norton, a Kísértő múlt sztárja őszintén beszélt gyógyíthatatlan betegségéről, és az ezzel járó nehézségekről.

Nem fogsz hinni a szemednek, mennyit változott Istenes Bence 10 év alatt

Istenes Bence 2008 óta Magyarország egyik legmenőbb műsorvezetője! Csekkold le, mennyit válozott a karrierje kezdete óta!

Azonnal látnod kell a karddal tortát szeletelő Erzsébet királynőt

Ha egyszer valamit Erzsébet királynő a fejébe vesz, arról jobb, ha senki nem próbálja meg lebeszélni.

Weisz Fanni bikinis fotója mindent visz

Itt a nyár, szóval ne lepődj meg, ha az Instát olyan dögös fotók árasztják majd el, mint amilyen Weisz Fannié is.

Ennél szexibb bizonyíték nem is lehetne Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelmére

Köszönik, ennél boldogabb már nem is lehetne a Jennifer Lopez-Ben Affleck páros, a bizonyíték pedig szemmel látható, nagyon édes, és azonnal elolvadsz tőle.

A 6 legőrültebb teória a királyi családról

Gyíkemberek, vámpírok és titkos ügynökök... Ők mind a királyi család család tagjai - legalábbis a következő egészen bizarr elméletek szerint.

Két éve még a megélhetésért küzdött a 365 nap sztárja, Michele Morrone

A Netflix erotikus sikerfilmje, a 365 nap brutál nézettséget produkált, és már készülőben a második és harmadik része is. A főszereplő, Michele Morrone azóta menő színész és üzletember lett, de nem volt ez mindig így!

Szédületes, mennyit változott Palvin Barbi 15 év alatt!

Palvin Barbit 2006-ban fedezték fel, azóta pedig nemcsak Magyarország, de a világ leghíresebb modelljei között tartják számon. Csekkold, hogyan festett karrierje kezdetén!

Csak PR-fogás Irina Shayk és Kanye West kapcsolata?

Van rá esély, hogy nem is olyan rózsaszín ködlepte Kanye West és Irina Shayk kapcsolata…

Meghan Markle tömegeket háborított fel

Amihez nyúl, abból botrány lesz, és sajnos ezúttal sem volt ez máshogy. Most épp Meghan Markle hangoskönyve miatt tajtékzik a net.