A királynő nem akar Vilmossal és Katalinnal karácsonyozni?

Nyugodjon le mindenki, tökéletes magyarázata van rá!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A királynő nem akar Vilmossal és Katalinnal karácsonyozni?

Az idei karácsony finoman fogalmazva is más lesz, mint az eddigiek, és természetesen a királyi család sem kivétel. Vagyis a jól ismert, tradicionális felállásnak lőttek, ami a nagy közös karácsonyt illeti. Egészen konkrétan szinte biztos, hogy Vilmos herceg, Katalin hercegné és a gyerekek, György, Charlotte és Lajos nem tartoznak majd Erzsébet „buborékjába”, vagyis abba a nagyon limitált ünnepi körbe, akikkel a királynő együtt tölti az ünnepeket.

Hogy miért pont a trónörökös nem kap helyet ebben a körben? A magyarázat valójában egyszerűbb, mint gondolnád: az iskolás korú gyerekek a pandémia időszakában különös kockázatot jelentenek a 94 éves Erzsébet, és a 99 éves Fülöp herceg számára – árulta el egy forrás a Daily Telegraph-nak (via Mirror).

Erzsébet egyébként olyan szinten veszi szigorúan az egészségügyi-biztonsági intézkedéseket, hogy arra utasította a Sandringham House személyzetét, hogy izolálódjanak el a családjuktól, biztosítva ezzel a pár egészségét. Richard Palmer korábbi beszámolója alapján azonban ez a kísérlet egyáltalán nem tűnik elfogadhatónak a kastélyban dolgozók számára, és köszönik, részükről nem voltak hajlandóak elfogadni a feltételeket. #újévújkihívások

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Tom Felton összeesett golfozás közben

Tom Felton összeesett golfozás közben

A Harry Potter mozik meg nem értett rosszfiúja egy sportrendezvényen lett rosszul, azonnal a segítségére siettek.

Dallos Bogi új, rövidebb frizuráját csak imádni lehet

Az énekesnő megszabadult ikonikus hosszú fürtjeitől, a változás pedig annyira jó lett, hogyha meglátod, azonnal tárcsázni akarod majd a fodrászodat.

Tóth Gabinak orvosi segítségre lenne szüksége

Túl sok minden megy keresztül mostanában, ami a pszichológus szerint hosszú távon durván kicsinálhatja az énekesnő mentális egészségét.

Ezeket a borzalmas karaktereket valójában nagyon édes sztárok alakították

A következő színészek annyira jól játszották híres szerepüket, hogy a képernyőt nézve már-már elhittük nekik, hogy a való életben is ennyire gonoszak...

Marvel-sztárok, akikről fogalmad sem volt, hogy ilyen jó barátok

Nem véletlenül működik köztük olyan jól a képernyőn a kémia…

Kylie Jenner elárulta a babája nemét, és észre sem vetted

Akkora easter egget hagyott Kylie Jenner az Instagramján, amit maximum a Marvel filmektől szokhattál meg.

Fluor Tomi pikáns fotóval köszöntötte szülinapján Szabó Zsófit

Tegnap ünnepelte 33. születésnapját Szabó Zsófi, és nyilván nem telhetett el ez a nap anélkül, hogy fel ne köszöntötte volna Fluor Tomi. Erre az egyszerre vicces és zavarba ejtő kompozícióra viszont nem számítottunk.

Shane Tusup Hosszú Katinka tűrőképességét feszegeti

Az edző és a tanítványa elfoglalták Hosszú Katinka felségterületét, miközben az Iron Lady éppen egy másik országban van.

Korhatáros fotó készült Megan Foxról és Kourtney Kardashianról

Hát, a képeket elnézve nehéz szavakat találni... Egy biztos, Kim Kardashian fehérneműmárkája új célközönséget talált: a férfiakat.

Vilmos herceg vallomásától könnyekig meghatódsz

A herceg a gyerekkoráról mesélt, pontosabban arról, hogy Fülöp herceg milyen huncutságokra vette rá az unokáit.

Fájó döntést hozott Hosszú Katinka

Hetek óta az a legnagyobb kérdés, vajon Hosszú Katinka folytatja-e úszókarrierjét vagy sem. Végre megkaptuk a választ.

Borzalmas baleset miatt került kerekesszékbe a Szexoktatás sztárja, George Robinson

Isaac nem csak a sorozatban csupaszív karakter, de az őt alakító George Robinson is egy olyan srác, akivel szívesen lógnál együtt a hétköznapokban. Pedig egy szörnyű baleset után az egész életét újra kellett gondolnia a Szexoktatás színészének.

Nem Willie Garson az egyetlen színész, aki meghalt, mielőtt befejezhetett volna egy filmet vagy sorozatot

Az egész világot megrázta a hír, hogy a Szex és New York színésze, Willie Garson tragikus hirtelenséggel meghalt. És sajnos nem ő az egyetlen, aki már nem tudta befejezni élete nagy munkáját.