2020.12.06.@ 06.12

Ki volt valójában Diana hercegnő szeretője, James Hewitt?

És mit szólt hozzá Károly herceg?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ki volt valójában Diana hercegnő szeretője, James Hewitt?

A Netflix The Crown című sorozata most ért a 4. évadához, ebben pedig megelevenítették Diana hercegnő és Károly herceg rémes házasságát. Köztudott, hogy a szívek királynője már a kezdetektől sejtette, férjének szeretője van. Erre hamar bizonyítékokat is talált, rájött, Kamilla az.

Ekkor teljesen magába roskadt, úgy érezte, egyedül maradt két kisfiával egy olyan helyzetben, amiből nem szabadulhat. A sztoriban felmerült James Hewitt neve is, azé a férfié, akivel Diana hercegnő titkos szerelembe esett.

De mégis ki ő?

Anna Pasternak Princess in Love című 1994-ben íródott könyvében James Hewitt katonatiszt azt vallotta, szerelme Diana hercegnővel 1986-tól 1991-ig tartott. 1999-ben ő maga írt könyvet love sztorijukról, a férfi szerint minden úgy kezdődött, hogy Diana lovagló leckéket szeretett volna venni tőle.

„Csak egy dolog sikerült félre. Szerelembe estünk!” – írta erről Hewitt.

A páros amúgy Diana hercegnő egykori koszorúslányának, Hazel Westnek a buliján találkozott először, itt vetettek szemet egymásra.

Mrs. Pasternak nemrégiben írt egy esszét is a történetről a Daily Mail-nek, ebben izgalmas részleteket árult el arról, hogyan zajlott ez a tiltott viszony.

„Hewitt-ot gyakran autók csomagtartójában szállították a Kensington-palotába, ahol a viszony zajlott. Azt mondta nekem, hogy amikor először járt ott, nagyon félt, még úgy is, hogy Károly és Diana külön hálótermekben aludtak. Egyébként Dianának körülbelül 30 gyerekjáték hevert az ágya végében” – írta az asszony, aki hozzátette, Károly herceg hamar tudomást szerzett a szerelemről, de nem zavarta, sőt…

A trónörökös állítólag kimondottan boldog volt, hogy Diana hercegnő szerelembe esett, mert így végre nyugodtan találkozgathatott Kamillával, nem nehezedett rá a korábbi nyomás. James és Di kapcsolata egyébként azért ért véget, mert a férfi katonaként nagyon sokat volt távol, a hercegnő pedig úgy érezte, kedvese elfeledkezett róla. Egy idő elteltével többé már nem vette fel neki a telefont…

Címkék: diana hercegnő james hewitt Kamilla károly herceg királyi család netflix sorozat the crown

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Azonnal elolvadsz, ha meglátod Erzsébet királynő szuperszexi unokaöccsét!

Jól jegyezd meg az Arthur Chatto nevet! Ja, és nagyon szívesen!

Diana anyja megdöbbentő dolgot tett lánya halála után

Ennek pedig valaki a szemtanúja is volt!

Tudtad, hogy a Marvel sztárja régen turkálóból öltözködött?

Elizabeth Olsen, imádunk, amiért ennyire őszinte vagy!

Armie Hammer exe nagyon durva dolgokat mesélt a színészről

A sztár körüli botrány egyre durvul...

Erzsébet királynő és férje költözni készül?

Az uralkodó már másra sem tud gondolni.

Rihanna fehérneműs képei kimaxolják a szexizés fogalmát

Vigyázat! A következő képek a nyugalom megzavarására alkalmasak!

Eddig rosszul tudtad Anne Hathaway nevét

Tényleg ennyi évet kellett várnunk az igazságra?