Ki volt valójában Diana hercegnő szeretője, James Hewitt?

És mit szólt hozzá Károly herceg?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ki volt valójában Diana hercegnő szeretője, James Hewitt?

A Netflix The Crown című sorozata most ért a 4. évadához, ebben pedig megelevenítették Diana hercegnő és Károly herceg rémes házasságát. Köztudott, hogy a szívek királynője már a kezdetektől sejtette, férjének szeretője van. Erre hamar bizonyítékokat is talált, rájött, Kamilla az.

Ekkor teljesen magába roskadt, úgy érezte, egyedül maradt két kisfiával egy olyan helyzetben, amiből nem szabadulhat. A sztoriban felmerült James Hewitt neve is, azé a férfié, akivel Diana hercegnő titkos szerelembe esett.

De mégis ki ő?

Anna Pasternak Princess in Love című 1994-ben íródott könyvében James Hewitt katonatiszt azt vallotta, szerelme Diana hercegnővel 1986-tól 1991-ig tartott. 1999-ben ő maga írt könyvet love sztorijukról, a férfi szerint minden úgy kezdődött, hogy Diana lovagló leckéket szeretett volna venni tőle.

„Csak egy dolog sikerült félre. Szerelembe estünk!” – írta erről Hewitt.

A páros amúgy Diana hercegnő egykori koszorúslányának, Hazel Westnek a buliján találkozott először, itt vetettek szemet egymásra.

Mrs. Pasternak nemrégiben írt egy esszét is a történetről a Daily Mail-nek, ebben izgalmas részleteket árult el arról, hogyan zajlott ez a tiltott viszony.

„Hewitt-ot gyakran autók csomagtartójában szállították a Kensington-palotába, ahol a viszony zajlott. Azt mondta nekem, hogy amikor először járt ott, nagyon félt, még úgy is, hogy Károly és Diana külön hálótermekben aludtak. Egyébként Dianának körülbelül 30 gyerekjáték hevert az ágya végében” – írta az asszony, aki hozzátette, Károly herceg hamar tudomást szerzett a szerelemről, de nem zavarta, sőt…

A trónörökös állítólag kimondottan boldog volt, hogy Diana hercegnő szerelembe esett, mert így végre nyugodtan találkozgathatott Kamillával, nem nehezedett rá a korábbi nyomás. James és Di kapcsolata egyébként azért ért véget, mert a férfi katonaként nagyon sokat volt távol, a hercegnő pedig úgy érezte, kedvese elfeledkezett róla. Egy idő elteltével többé már nem vette fel neki a telefont…

Címkék: diana hercegnő james hewitt Kamilla károly herceg királyi család netflix sorozat the crown

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Sztárok, akik nyitott házasságban élnek, és teljesen boldogok így

Sztárok, akik nyitott házasságban élnek, és teljesen boldogok így

Készülj fel, meg fogsz lepődni, kik azok a sztárok, akik a monogámia helyett a nyitott kapcsolatokban hisznek.

Angelina Jolie és Brad Pitt végre megegyeztek

Hosszú idő után az egyetlen dolog, amiben végre egyetértenek, hogy eladják a házasságuk alatt megszerzett közös vagyontárgyakat. Persze náluk ez sem történhet balhé nélkül...

Kiderült, mi volt Erzsébet királynő és Fülöp herceg hosszú házasságának a titka

Nemhogy a kritikus 7. évet is átvészelték, de konkrétan hét évtizedig voltak együtt jóban-rosszban.

Még Jennifer Lopez sem néz ki mindig tökéletesen

A friss lesifotókon egészen konkrétan fel sem lehet ismerni, annyira hétköznapian fest, ami egyszerre kiábrándító és nagyon is felszabadító.

Micsoda, Harry herceget és Meghant az adófizetők pénzén védik?

A fél világ azt találgatja, hogy Harry és Meghan háromnapos New York-i kirándulásának védelmét ki állja?

Tom Felton összeesett golfozás közben

A Harry Potter mozik meg nem értett rosszfiúja egy sportrendezvényen lett rosszul, azonnal a segítségére siettek.

Dallos Bogi új, rövidebb frizuráját csak imádni lehet

Az énekesnő megszabadult ikonikus hosszú fürtjeitől, a változás pedig annyira jó lett, hogyha meglátod, azonnal tárcsázni akarod majd a fodrászodat.

Tóth Gabinak orvosi segítségre lenne szüksége

Túl sok minden megy keresztül mostanában, ami a pszichológus szerint hosszú távon durván kicsinálhatja az énekesnő mentális egészségét.

Ezeket a borzalmas karaktereket valójában nagyon édes sztárok alakították

A következő színészek annyira jól játszották híres szerepüket, hogy a képernyőt nézve már-már elhittük nekik, hogy a való életben is ennyire gonoszak...

Marvel-sztárok, akikről fogalmad sem volt, hogy ilyen jó barátok

Nem véletlenül működik köztük olyan jól a képernyőn a kémia…

Kylie Jenner elárulta a babája nemét, és észre sem vetted

Akkora easter egget hagyott Kylie Jenner az Instagramján, amit maximum a Marvel filmektől szokhattál meg.

Fluor Tomi pikáns fotóval köszöntötte szülinapján Szabó Zsófit

Tegnap ünnepelte 33. születésnapját Szabó Zsófi, és nyilván nem telhetett el ez a nap anélkül, hogy fel ne köszöntötte volna Fluor Tomi. Erre az egyszerre vicces és zavarba ejtő kompozícióra viszont nem számítottunk.

Shane Tusup Hosszú Katinka tűrőképességét feszegeti

Az edző és a tanítványa elfoglalták Hosszú Katinka felségterületét, miközben az Iron Lady éppen egy másik országban van.