32 év után felmondott Erzsébet királynő házvezetőnője, ezzel indokolta

A koronavírus a palota falain belül is őrületes feszültségeket szül.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

32 év után felmondott Erzsébet királynő házvezetőnője, ezzel indokolta

A 94 éves II. Erzsébet királynő egyértelműen a veszélyeztetettek között van, ami a koronavírust illeti, így a palota személyzete egész évben azért küzd, hogy megvédjék őt a fertőzéstől. Már azt is tudni lehet, hogy elsők között fogja megkapni a vakcinát, férjével, a 99 éves Fülöp herceggel együtt.

Ennek ellenére a 2020-as karácsony a királyi családban sem lehet olyan, mint amilyen máskor, ugrott a sandringhami mise, de a szűk körű ajándékozás is. Az uralkodó végül férjével kettesben tölti az ünnepeket, a tervek szerint senkivel nem találkoznak majd személyesen a családból.

A helyzet persze a királynő személyzetének sem könnyű, a napokban például elég meredek dolog történt, 32 év szolgálat után felmondott egyik leghűségesebb házvezetője, az 56 éves Patricia Earl.

A Daily Mail információi szerint a nő azért távozott ilyen hirtelen, mert a palota dolgozói fellázadtak egy elég kemény COVID-19 döntés miatt. A tervek szerint ugyanis kerek egy hónapig nem találkozhatnának a szeretteikkel, ha decemberben is dolgozni szeretnének.

Patricia ezt személyes támadásnak érezte az uralkodó részéről, és úgy gondolta, ennyi megaláztatás bőven sok volt számára, ezért beadta felmondását. A nőt egyébként sokan szerették és tisztelték, 2018-ban például Royal Victorian Medal-t kapott.

Címkék: covid-19 erzsébet királynő felmondás házvezető járvány karácsony királyi család koronavírus palota patricia earl sandringham udvar

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

7 fotó, ami bebizonyítja, hogy Sarolta hercegnő a királyi család legmakacsabb gyereke

7 fotó, ami bebizonyítja, hogy Sarolta hercegnő a királyi család legmakacsabb gyereke

Sarolta hercegnő az egyik kedvencünk a királyi családból, mert annyira eleven, vagány és ahogy azt a következő képekből is látni fogod: makacs is.

Közel 20 éve szerelmes feleségébe a Netflixes Vágyak/Valóság jófiúja, Mike Vogel

A Cooper Connellyt alakító Mike Vogel nem csak a sorozatban, hanem az életben is igazi mintaapa és férj, aki már egészen fiatalon, 23 évesen feleségül vette élete szerelmét.

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

Akármennyire szereti Erzsébet királynő az unokáját, Harry hercegnek elég sokszor sikerült nála kivernie a biztosítékot az évek során.

Hová tűnt a Trónok harca legszerethetőbb színésze, John Bradley?

Ha igazi GOT-fan voltál, akkor biztosan tudod, hogy ő alakította az egyik legszerethetőbb karaktert, Samwell Tarly-t, de azóta nem sokat hallani róla...

Meghan Markle a gyerekeinek is továbbadhatja ritka betegségét

Meghan Markle valószínűleg egy nem mindennapi szindrómában szenved, ami általában genetikus, így hatással lehet Archie-ra és Lilibet Dianára is.

Madonna lánya nem borotválja a hónalját és nem érdekli, ki mit gondol

Lourdes Leon, Madonna lánya is részt vett a Met-gálán, viszont az emberek nem a ruhája, hanem valami egészen más miatt beszélnek róla.

Ez a nő kísértetiesen hasonlít Diana hercegnőre

Egy holland nő robbantotta fel a netet azzal, hogy a megszólalásig úgy néz ki, mint Diana hercegnő.

Hová tűnt hirtelen Britney Spears Instagramja?

Két napja még boldogan bejelentette itt az eljegyzését, mára azonban már teljesen nyoma veszett Britney Spears Instagramjának. Mi történhetett?

Tolvai Reni megmutatta, milyen az arca filter nélkül

Tolvai Renit gyakran kritizálják a megjelenése miatt, de most megmutatta, hogy néz ki természetesen, filterek nélkül.

Károly herceg átengedheti a trónt Vilmosnak

A királynő halála után Károly herceg lenne az uralkodó, de most úgy tűnik, egyre nagyobb az esély arra, hogy hátralép és utat enged Vilmos hercegnek.

Erről árulkodik Meghan Markle és a szülinapos Harry herceg testbeszéde

Diana kisebbik fia szeptember 15-én ünnepli a 37. születésnapját és ki merjük jelenteni, hogy ennél boldogabban még sosem fújhatta el a gyertyákat a tortáján. Júniusban megszületett Harry herceg második gyermeke, feleségével pedig összetartóbb a kapcsolata, mint valaha.

Ezért hiszi azt mindenki, hogy Katalin hercegné újra terhes

Katalin hercegné eltűnése sokak szerint nem véletlen, és úgy gondolják, egy újabb terhesség állhat a háttérben.

Innen olyan ismerős a Clickbait színésznője, Zoe Kazan

Jelenleg a Clickbait című sorozat a LEGIZGALMASABB újdonság a Netflixen, amiben részed lehet. Azt ugyan nem állítjuk, hogy hemzseg az ismert színészektől, de joggal érezheted a főszereplő Zoe Kazant nézve, hogy ezt a lányt már biztosan láttad valamiben – és el is áruljuk, miben.