Károly herceget elég csúnyán megalázták

Vajon mit szólhatott ehhez a húzáshoz?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Károly herceget elég csúnyán megalázták

Szegény Károly hercegnek nem volt túl egyszerű az utóbbi időszak. Miután nyáron elkapta a koronavírust (és szerencsére elég könnyen megúszta), nyilván azt gondolta, hogy 2020 ennél rosszabb már nem lehet.

Csakhogy aztán november elején Meghan és Harry elfelejtették (reméljük, csak a nyilvánosság előtt) felköszönteni a születésnapjánm, majd a hónap közepén debütált a Crown című sorozat új évada, ami miatt ismét egy emberként utálták meg Károlyt és Kamillát a nézők és álltak Diana emléke mellé. Úgyhogy a rengeteg trollkodás miatt a hercegi párnak végül le kellett tiltania a kommentelés lehetőségét a Twitteren.

De sajnos a balszerencse- és udvariatlanság-hullám itt még nem ért véget. Károly herceg keresztlánya, India Hicks ugyanis férjhez megy a szerelméhez, David Flint Woodhoz, akivel már 25 éve együtt vannak és 5 gyermekük is született. Az esküvőjével viszont sikerült vérig sértenie a trónörököst.

India Lord Mountbatten unokája, és egyébként a királyi család tagjaként ő is totálisan kiakadt a Netflix sorozatára, mivel az új évad első része (spoilerveszély!) a nagyapja meggyilkolásával kezdődik. Az IRA ugyanis felrobbantotta a hajót, amivel Lord Mounbatten halászni indult, és csak a véletlennek köszönhető, hogy India nem tartott vele.

Így 13 éves korában megérhette Károly és Diana menyegzőjét, ahol fontos feladatot is kapott: koszorúslány volt. Ráadásul egész életében jó kapcsolatot ápolt a keresztapjával, aki nagy befolyással volt az életére. Random fun fact, hogy India minden születésnapjára egy értékes vázát kapott a hercegtől.

Szóval mindezek tudatában különösen meglepő, hogy India nem hívta meg a keresztapját a saját esküvőjére. A döntését pedig azzal indokolta, hogy nagyon apró lagzit terveznek. „Még a meghívókra is leírtuk, hogy kis esküvőnk lesz, maximum 30 fő jöhet el. Apró lesz, meghitt és bensőséges, a ceremónia után pedig csak átugrunk a szemközti pubba. És mivel csak a gyerekek keresztszüleit hívjuk meg, Károly herceg már nem fért rá a vendéglistára”– magyarázta a döntését a Daily Mailnek.

India azt is hozzátette, hogy bár kissé eltávolodtak egymástól – még Zoomon keresztül sem tartják a kapcsolatot –, és úgy érzi, már nincs szüksége a keresztapai útmutatásra, azért továbbra sincsenek rossz viszonyban. „Károly nagyon elfoglalt, de azért mindig érzem, hogy ott van, ha szükségem lenne rá. Kiemelkedően jó ember. Van egy olyan varázslatos képessége, hogy mindenkivel éreztetni tudja, hogy különleges.” Ha viszont tényleg így van, azért csak megérdemelt volna egy meghívót a herceg…

Címkék: angol királyi család esküvő india hicks károly herceg lord mountbatten nem kapott meghívást sértés the crown

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

7 fotó, ami bebizonyítja, hogy Sarolta hercegnő a királyi család legmakacsabb gyereke

7 fotó, ami bebizonyítja, hogy Sarolta hercegnő a királyi család legmakacsabb gyereke

Sarolta hercegnő az egyik kedvencünk a királyi családból, mert annyira eleven, vagány és ahogy azt a következő képekből is látni fogod: makacs is.

Közel 20 éve szerelmes feleségébe a Netflixes Vágyak/Valóság jófiúja, Mike Vogel

A Cooper Connellyt alakító Mike Vogel nem csak a sorozatban, hanem az életben is igazi mintaapa és férj, aki már egészen fiatalon, 23 évesen feleségül vette élete szerelmét.

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

Akármennyire szereti Erzsébet királynő az unokáját, Harry hercegnek elég sokszor sikerült nála kivernie a biztosítékot az évek során.

Hová tűnt a Trónok harca legszerethetőbb színésze, John Bradley?

Ha igazi GOT-fan voltál, akkor biztosan tudod, hogy ő alakította az egyik legszerethetőbb karaktert, Samwell Tarly-t, de azóta nem sokat hallani róla...

Meghan Markle a gyerekeinek is továbbadhatja ritka betegségét

Meghan Markle valószínűleg egy nem mindennapi szindrómában szenved, ami általában genetikus, így hatással lehet Archie-ra és Lilibet Dianára is.

Madonna lánya nem borotválja a hónalját és nem érdekli, ki mit gondol

Lourdes Leon, Madonna lánya is részt vett a Met-gálán, viszont az emberek nem a ruhája, hanem valami egészen más miatt beszélnek róla.

Ez a nő kísértetiesen hasonlít Diana hercegnőre

Egy holland nő robbantotta fel a netet azzal, hogy a megszólalásig úgy néz ki, mint Diana hercegnő.

Hová tűnt hirtelen Britney Spears Instagramja?

Két napja még boldogan bejelentette itt az eljegyzését, mára azonban már teljesen nyoma veszett Britney Spears Instagramjának. Mi történhetett?

Tolvai Reni megmutatta, milyen az arca filter nélkül

Tolvai Renit gyakran kritizálják a megjelenése miatt, de most megmutatta, hogy néz ki természetesen, filterek nélkül.

Károly herceg átengedheti a trónt Vilmosnak

A királynő halála után Károly herceg lenne az uralkodó, de most úgy tűnik, egyre nagyobb az esély arra, hogy hátralép és utat enged Vilmos hercegnek.

Erről árulkodik Meghan Markle és a szülinapos Harry herceg testbeszéde

Diana kisebbik fia szeptember 15-én ünnepli a 37. születésnapját és ki merjük jelenteni, hogy ennél boldogabban még sosem fújhatta el a gyertyákat a tortáján. Júniusban megszületett Harry herceg második gyermeke, feleségével pedig összetartóbb a kapcsolata, mint valaha.

Ezért hiszi azt mindenki, hogy Katalin hercegné újra terhes

Katalin hercegné eltűnése sokak szerint nem véletlen, és úgy gondolják, egy újabb terhesség állhat a háttérben.

Innen olyan ismerős a Clickbait színésznője, Zoe Kazan

Jelenleg a Clickbait című sorozat a LEGIZGALMASABB újdonság a Netflixen, amiben részed lehet. Azt ugyan nem állítjuk, hogy hemzseg az ismert színészektől, de joggal érezheted a főszereplő Zoe Kazant nézve, hogy ezt a lányt már biztosan láttad valamiben – és el is áruljuk, miben.