2020.12.09.@ 17.12

Károly herceget elég csúnyán megalázták

Vajon mit szólhatott ehhez a húzáshoz?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Károly herceget elég csúnyán megalázták

Szegény Károly hercegnek nem volt túl egyszerű az utóbbi időszak. Miután nyáron elkapta a koronavírust (és szerencsére elég könnyen megúszta), nyilván azt gondolta, hogy 2020 ennél rosszabb már nem lehet.

Csakhogy aztán november elején Meghan és Harry elfelejtették (reméljük, csak a nyilvánosság előtt) felköszönteni a születésnapjánm, majd a hónap közepén debütált a Crown című sorozat új évada, ami miatt ismét egy emberként utálták meg Károlyt és Kamillát a nézők és álltak Diana emléke mellé. Úgyhogy a rengeteg trollkodás miatt a hercegi párnak végül le kellett tiltania a kommentelés lehetőségét a Twitteren.

De sajnos a balszerencse- és udvariatlanság-hullám itt még nem ért véget. Károly herceg keresztlánya, India Hicks ugyanis férjhez megy a szerelméhez, David Flint Woodhoz, akivel már 25 éve együtt vannak és 5 gyermekük is született. Az esküvőjével viszont sikerült vérig sértenie a trónörököst.

India Lord Mountbatten unokája, és egyébként a királyi család tagjaként ő is totálisan kiakadt a Netflix sorozatára, mivel az új évad első része (spoilerveszély!) a nagyapja meggyilkolásával kezdődik. Az IRA ugyanis felrobbantotta a hajót, amivel Lord Mounbatten halászni indult, és csak a véletlennek köszönhető, hogy India nem tartott vele.

Így 13 éves korában megérhette Károly és Diana menyegzőjét, ahol fontos feladatot is kapott: koszorúslány volt. Ráadásul egész életében jó kapcsolatot ápolt a keresztapjával, aki nagy befolyással volt az életére. Random fun fact, hogy India minden születésnapjára egy értékes vázát kapott a hercegtől.

Szóval mindezek tudatában különösen meglepő, hogy India nem hívta meg a keresztapját a saját esküvőjére. A döntését pedig azzal indokolta, hogy nagyon apró lagzit terveznek. „Még a meghívókra is leírtuk, hogy kis esküvőnk lesz, maximum 30 fő jöhet el. Apró lesz, meghitt és bensőséges, a ceremónia után pedig csak átugrunk a szemközti pubba. És mivel csak a gyerekek keresztszüleit hívjuk meg, Károly herceg már nem fért rá a vendéglistára”– magyarázta a döntését a Daily Mailnek.

India azt is hozzátette, hogy bár kissé eltávolodtak egymástól – még Zoomon keresztül sem tartják a kapcsolatot –, és úgy érzi, már nincs szüksége a keresztapai útmutatásra, azért továbbra sincsenek rossz viszonyban. „Károly nagyon elfoglalt, de azért mindig érzem, hogy ott van, ha szükségem lenne rá. Kiemelkedően jó ember. Van egy olyan varázslatos képessége, hogy mindenkivel éreztetni tudja, hogy különleges.” Ha viszont tényleg így van, azért csak megérdemelt volna egy meghívót a herceg…

Címkék: angol királyi család esküvő india hicks károly herceg lord mountbatten nem kapott meghívást sértés the crown

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Meghan nem ússza meg, ki kell tálalnia a bíróság előtt

Meghan nem ússza meg, ki kell tálalnia a bíróság előtt

Úgy néz ki, mindent el kell mondania nyilvánosan.

Nagyon durva videó került elő Kanye Westről

Így még nem láttuk viselkedni.

Emma Roberts újabb fotót posztolt kisfiáról

Ettől a képtől elolvadsz majd!

Végre kiderült, kik az angol királyi család legkeményebben dolgozó tagjai

Annyit elárulunk, hogy NEM II. Erzsébet húzta be az első helyet.

Billie Eilish őszintén beszélt a saját testével való kapcsolatáról

Az énekesnő elmondta, hogy érzett AZZAL a képpel kapcsolatban.

Nagyon csúnyán kiakadtak a rajongók Jennifer Lopez legújabb kihívásán

Ez most nem úgy sült el, ahogy J.Lo tervezte...