5 jel, hogy a pasi szerelmes beléd, de még nem meri kimondani

Pedig már ott van a nyelve hegyén az a bizonyos szó!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 jel, hogy a pasi szerelmes beléd, de még nem meri kimondani

Rajtad felejti a tekintetét

Nem a creepy, bámulós módon, de sokszor nem tudja levenni róla a tekinteted, mert odaáig és vissza van érted. Ha azon kapod legközelebb, hogy egy ideje nézegeti, ahogy üzenetet írsz anyukádnak vagy éppen mosogatsz, nézz kedvesen a szemébe és mosolyogj rá egy nagyot. A pozitív visszajelzés meghozza a bátorságát a vallomáshoz.

Meglepetésekkel halmoz el

Nincs más vágya, mint hogy boldognak lásson, ezért folyamatosan azon töri a fejét, hogy mivel lephetne meg. Ez nem csak tárgyi ajándékot jelenthet – sőt! Ezernyi gesztussal igyekszik kifejezni a szerelmét – pl. mire átmész hozzá, már csak a play gomb megnyomása választ el a kedvenc Netflixes sorozatodtól, amitől egyébként a hideg rázza. Vedd észre a pici figyelmességeket, mert nagy érzelmekről árulkodnak!

Aggódik érted

Ha üzenetet kell küldened, mikor hazaérsz tőle vagy hazakísér, mert félt, nem is lehetnél biztosabb benne, hogy fülig szerelmes beléd. Még ha próbálja is játszani a lazát, az aggodalma csúnyán lebuktatja, hogy mi van igazából a szívében.

Néha érzelmileg eltávolodik

Ez egy kifejezetten becsapós jel, hiszen arra is utalhat, hogy nem kötődik hozzád. Viszont sokszor ezzel akarja megóvni magát a csalódástól, mert nem biztos benne, hogy te hogyan érzel pontosan. Ha tudatod vele, hogy komolyan érdekel és azonnal eltűnik a távolságtartó hozzáállása, akkor szinte biztos, hogy a legszívesebben a világba kiabálná, hogy mennyire szeret.

A barátai tudnak rólad

És nem is keveset. Ugye te is tudod, hogy ez csak úgy lehetséges, hogy sokat mesél rólad? Persze, mivel büszke arra, hogy egy ilyen lánnyal lehet együtt. Ez fokozottan igaz, ha csupa jó dolgot hallasz vissza a haverjaitól. Már csak pár hét és egy ugrás, a nagy Szeretlek pillanatig!

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: jelek kapcsolat párkapcsolat szerelem tippek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Író, színész, és nem mellesleg Billie Eilish új szerelme. Ideje, hogy közelebbről is megismerd Matthew Tyler Vorce-t.

Valami nagyon nem stimmel Fekete Dávid új fotóján

Az egykori Megasztáros, Fekete Dávid szeretetszolgálatnak hívott valamit legújabb fotóin, ami – tekintve a körülményeket – nem igazán tűnik annak.

Ezért nem utazott még haza Harry herceg

Nagyon jó oka volt rá Harry hercegnek, hogy Fülöp herceg temetése után nem tért vissza azonnal az Egyesült Államokba.

Harvey Weinstein borzalmas állapotban van a börtönben

Fogai egy részét elveszítette, és mára szinte vak Harvey Weinstein, így pont egészségügyi állapota állhat kaliforniai kiadatása útjában, ahol további szexuális bűncselekményei igazolódhatnak be.

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.

Félmeztelen aktivista zavarta meg Fülöp herceg temetését, ez lett a vége

Fülöp herceg szombaton tartott temetése több ok miatt, köztük egy félmeztelen aktivista akciója miatt is örökre a retinába égett.

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Már 23 év is eltelt azóta, hogy elindult a Dawson és a haverok! A főszerplők azóta családot alapítottak, sőt, legtöbbjüknek már kamasz gyereke van, nézd csak!

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.