Olyan részletet fedeztek fel a Reszkessetek, betörők! című filmben, ami mindent megváltoztat

Egész idő alatt erre kerestük a választ!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Olyan részletet fedeztek fel a Reszkessetek, betörők! című filmben, ami mindent megváltoztat

Már 30 éve (igen, tényleg sokkoló), hogy bemutatták a Reszkessetek betörőket, azóta pedig talán kijelenthetjük, hogy minden idők legsikeresebb karácsonyi filmje lett. Alig találni olyan embert, aki ne látta volna minimum 124-szer Kevin kalandjait a gonosz, de annál szerencsétlenebb betörőkkel, de lássuk be, egy valami talán soha nem hagyott minket nyugodni.

Mégis hogy hagyhatták otthon a szülők a mindössze 8 éves Kevint???

Oké, mind emlékszünk arra a részre, amikor a gyerekek megszámolásánál a szomszéd kisfiút nézik Kevinnek, na de fel is szállnak a repülőre, és ott is csak hosszú órák után tűnik fel, hogy akire a legjobban kéne vigyázni, az nincs is meg?!

Egy elképesztő szemfüles néző viszont 30 év után egy olyan pillanatot szúrt ki a filmben, amit eddig senki nem vett észre! Az megvan, amikor az egész nagy család odaül az asztalhoz, hogy megegyék a sok pizzát, Buzz pedig csúnyán összekap Kevinnel, aminek a végén kiömlik az összes innivaló az asztalra? Ezután Kevin apukája rendet rak, és kidobja a cuccokat a szemétbe.

Na, pont ez a rész, amit úgy tűnik, hogy eddig nem figyeltünk meg eléggé!

A képen ugyanis tisztán látszik, hogy az apuka a szeméttel együtt véletlenül kidobta Kevin repülőjegyét is. Ez pedig azt is jelenti, hogy mikor felszálltak később a repülőre, a szülők minden repjegyhez tartozó gyereket meg tudtak számolni, ezért nem tűnhetett fel nekik, hogy van egy plusz ember is…

Jó, persze ennek ellenére még észre kellett volna venniük egy 8 éves kisfiú hiányát, de azért ez a kis részlet más megvilágításba helyezi az egész sztorit, igaz?

via GIPHY

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: home alone kevin mccallister repülőjegy reszkessetek betörők részlet

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Író, színész, és nem mellesleg Billie Eilish új szerelme. Ideje, hogy közelebbről is megismerd Matthew Tyler Vorce-t.

Valami nagyon nem stimmel Fekete Dávid új fotóján

Az egykori Megasztáros, Fekete Dávid szeretetszolgálatnak hívott valamit legújabb fotóin, ami – tekintve a körülményeket – nem igazán tűnik annak.

Ezért nem utazott még haza Harry herceg

Nagyon jó oka volt rá Harry hercegnek, hogy Fülöp herceg temetése után nem tért vissza azonnal az Egyesült Államokba.

Harvey Weinstein borzalmas állapotban van a börtönben

Fogai egy részét elveszítette, és mára szinte vak Harvey Weinstein, így pont egészségügyi állapota állhat kaliforniai kiadatása útjában, ahol további szexuális bűncselekményei igazolódhatnak be.

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.

Félmeztelen aktivista zavarta meg Fülöp herceg temetését, ez lett a vége

Fülöp herceg szombaton tartott temetése több ok miatt, köztük egy félmeztelen aktivista akciója miatt is örökre a retinába égett.

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Már 23 év is eltelt azóta, hogy elindult a Dawson és a haverok! A főszerplők azóta családot alapítottak, sőt, legtöbbjüknek már kamasz gyereke van, nézd csak!

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.