4 pillanat a The Crown legújabb évadából, ami igazából soha nem történt meg

Összegyűjtöttük azokat a dolgokat, amiket elferdített a sorozat az izgalom kedvéért.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 pillanat a The Crown legújabb évadából, ami igazából soha nem történt meg

Már tuti, hogy te is végigpörgetted a The Crown legújabb évadát, ami Diana kívülről csillogó, mégis hihtetlenül fájdalmas életét állítja középpontba. A sorozatban rengeteg mindent tényleg úgy ábrázoltak, ahogy az valójában megtörtént, de mivel egy szórakoztató műsorról beszélünk (ami nem egy dokumentumfilm!!), így elkerülhetetlen, hogy legyenek olyan pontok, amiket csak a készítők találtak ki. Most ezeket a dolgokat szedtük egy csokorba.

1. Ahogy a sorozatban volt: Diana nagymamája hónapokon át egy hihetetlenül kemény tréninget tartott a leendő hercegnőnek, hogy megtanulja, miként is kell majd viselkednie másokkal. A balett óráktól kezdve a hivatalos megszólításokon át minden beletartozott.

Valóság: Egyáltalán nincs róla információ, hogy Lady Fermoy bármilyen királyi kiképzést is adott volna Dianának, bár a lapok sokkat cikkeztek néhány éve arról, hogy Meghannek részt kellett vennie egy tréningen, mielőtt hercegné lett, szóval ki tudja? Valószínűleg csak urban legend, de a királyi családnál soha nem lehet tudni…

2. Ahogy a sorozatban volt: Erzsébet királynő elhívta egy utolsó audienciára Margaret Thatchert, és kitüntette őt az Order of Merit rendjellel a hosszú és kitartó miniszerelnöki munkájáért.

Valóság: Bár a királynő tényleg kitüntette Margaret Thatchert, de nem egy személyes beszélgetés közben, hanem több héttel a lemondanása után, egy díjátadó ünnepség keretei között.

3. Ahogy a sorozatban volt: Egy Michael Fagan nevű férfinek sikerült betörnie a palotába (kétszer is!), a második esetnél pedig besétált az éppen felkelő királynőhöz, akivel percekig beszélgetett az angol emberek rossz helyzetéről.

Valóság: Bár Michael Fagan valóban betört a palotába, de elmondása szerint egy szót sem beszélt Erzsébet királynővel, csak elfutott mellette… (Azért így is húzós a sztori, nem?)

4. Ahogy a sorozatban volt: Fülöp herceg érdekes dolgot mond négyszemközt Dianának, amikor a hercegnő közli vele, hogy el akar válni Károlytól:
„Nem hiszem, hogy ez számodra jól végződne!” Lássuk be, ez kissé nyugtalanító, tekintve, hogy pár évvel később mi történt Dianával…

Valóság: Nincs bizonyíték, hogy bármilyen ehhez hasonló beszélgetés megtörtént volna a herceg és a hercegnő között, azt viszont biztosan tudni lehet, hogy Diana és Fülöp több évig leveleztek egymással. Fülöp ugyanis próbált házassági tanácsokat adni a szomorú hercegnőnek, aki mindent elpanaszolt a hercegnek Károlyról és Kamilláról.

+1 dolog, ami TÉNYLEG megtörtént:

Ugye te is hihetetlenül imádtad, mikor Diana hercegnő egyszer csak feltűnt az Operaház színpadán, hogy egy táncelőadással kedveskedjen a szülinapos Károlynak? Ez tényleg megtörtént 1986-ban! Már csak a felvételt szeretnénk látni róla, de NAGYON!

Kép: Profimedia 

Címkék: a korona brit királyi család diana herceegnő erzésbet királynő károly herceg sorozat the crown

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

7 fotó, ami bebizonyítja, hogy Sarolta hercegnő a királyi család legmakacsabb gyereke

7 fotó, ami bebizonyítja, hogy Sarolta hercegnő a királyi család legmakacsabb gyereke

Sarolta hercegnő az egyik kedvencünk a királyi családból, mert annyira eleven, vagány és ahogy azt a következő képekből is látni fogod: makacs is.

Közel 20 éve szerelmes feleségébe a Netflixes Vágyak/Valóság jófiúja, Mike Vogel

A Cooper Connellyt alakító Mike Vogel nem csak a sorozatban, hanem az életben is igazi mintaapa és férj, aki már egészen fiatalon, 23 évesen feleségül vette élete szerelmét.

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

Akármennyire szereti Erzsébet királynő az unokáját, Harry hercegnek elég sokszor sikerült nála kivernie a biztosítékot az évek során.

Hová tűnt a Trónok harca legszerethetőbb színésze, John Bradley?

Ha igazi GOT-fan voltál, akkor biztosan tudod, hogy ő alakította az egyik legszerethetőbb karaktert, Samwell Tarly-t, de azóta nem sokat hallani róla...

Meghan Markle a gyerekeinek is továbbadhatja ritka betegségét

Meghan Markle valószínűleg egy nem mindennapi szindrómában szenved, ami általában genetikus, így hatással lehet Archie-ra és Lilibet Dianára is.

Madonna lánya nem borotválja a hónalját és nem érdekli, ki mit gondol

Lourdes Leon, Madonna lánya is részt vett a Met-gálán, viszont az emberek nem a ruhája, hanem valami egészen más miatt beszélnek róla.

Ez a nő kísértetiesen hasonlít Diana hercegnőre

Egy holland nő robbantotta fel a netet azzal, hogy a megszólalásig úgy néz ki, mint Diana hercegnő.

Hová tűnt hirtelen Britney Spears Instagramja?

Két napja még boldogan bejelentette itt az eljegyzését, mára azonban már teljesen nyoma veszett Britney Spears Instagramjának. Mi történhetett?

Tolvai Reni megmutatta, milyen az arca filter nélkül

Tolvai Renit gyakran kritizálják a megjelenése miatt, de most megmutatta, hogy néz ki természetesen, filterek nélkül.

Károly herceg átengedheti a trónt Vilmosnak

A királynő halála után Károly herceg lenne az uralkodó, de most úgy tűnik, egyre nagyobb az esély arra, hogy hátralép és utat enged Vilmos hercegnek.

Erről árulkodik Meghan Markle és a szülinapos Harry herceg testbeszéde

Diana kisebbik fia szeptember 15-én ünnepli a 37. születésnapját és ki merjük jelenteni, hogy ennél boldogabban még sosem fújhatta el a gyertyákat a tortáján. Júniusban megszületett Harry herceg második gyermeke, feleségével pedig összetartóbb a kapcsolata, mint valaha.

Ezért hiszi azt mindenki, hogy Katalin hercegné újra terhes

Katalin hercegné eltűnése sokak szerint nem véletlen, és úgy gondolják, egy újabb terhesség állhat a háttérben.

Innen olyan ismerős a Clickbait színésznője, Zoe Kazan

Jelenleg a Clickbait című sorozat a LEGIZGALMASABB újdonság a Netflixen, amiben részed lehet. Azt ugyan nem állítjuk, hogy hemzseg az ismert színészektől, de joggal érezheted a főszereplő Zoe Kazant nézve, hogy ezt a lányt már biztosan láttad valamiben – és el is áruljuk, miben.