Ha meghallod a pasidtól a következő mondatokat, érdemes elgondolkodnod a szakításon

Ha valaki tényleg szeret, nem fog veled így beszélni…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha meghallod a pasidtól a következő mondatokat, érdemes elgondolkodnod a szakításon

Bármennyire is szereted a pasidat, vannak olyan intő jelek egy párkapcsolatban, amiket egész egyszerűen nem szabad figyelmen kívül hagyni. A manipuláció, az érzelmi bántalmazás nagyon súlyos sebeket ejthet az énképeden, önértékeléseden, szóval ha az alábbi szituációk ismerősnek tűnnek, érdemes lehet elgondolkoznod a szakításon.

Ha bunkózik a családoddal

Érdemes odafigyelned arra, hogy miként is viselkedik a pasid a családtagjaiddal. Ha nem tud kedves lenni a nagymamádhoz, akkor te mégis mit várhatsz tőle?

Megmondja, hogyan kéne gondolkoznod

A kölcsönös tisztelet, a kompromisszumkészség és a nyílt kommunikáció minden egészséges kapcsolat alapja. Ha a pasid folyamatosan rád akarja erőltetni a gondolkodásmódját, és sosem ad neked igazad, az egy elég erős intőjel. Ez ugyanis a manipulatív viselkedés egy nagyon jellegzetes tünete.

Ő akarja eldönteni, hogy hova mehetsz, vagy hova nem

Egy egészséges kapcsolatban a pasid nem szabályozhatja be az életedet, tehát azt sem szabhatja meg, hogy hova mehetsz. Ez egyébként megint csak a manipulatív, bántalmazó emberekre jellemzője, ők próbálják meg különféle húzásokkal irányítani és izolálni a partnerüket.

Megmondja, hogyan viselkedj

Egy szerető párkapcsolatban elfogadják egymást a felek, és nem akarják megváltoztatni a másik viselkedését. Ha folyamatosan rád szól, ha azt mondja, hogy a viselkedéseddel kellemetlen helyzetbe hozod mások előtt, akkor érdemes végiggondolni a kapcsolatotokat.

Megjegyzéseket tesz a külsődre

Az is egy nagyon fontos intő jel, ha a partnered folyamatosan megjegyzéseket tesz a ruháidra, ha beszól az alakodra, vagy elő akarja írni, hogy mit vehetsz fel. Ez ismét egy klasszikus manipulációs technika, amit gyakran alkalmaznak a bántalmazók.

Mindig minden a te hibád

A problémák miatt sosem szabad csak az egyik felet okolni, ketten vagytok egy kapcsolatban, ami azt jelenti, hogy mindkettőtöknek felelősséget kell vállalnia. Ha azt veszed észre, hogy a pasid mindig mindent a te nyakadba varr, érdemes elgondolkodnod a továbblépésen.

Rajtad vezeti le a haragját

Persze mindenkinek lehetnek rossz napjai és az sem egészséges, ha valaki magába fojtja a dühét – de , ha a párod folyamatosan rajtad vezeti le a haragját, ha kiabál veled, borzalmas dolgokat vág a fejedhez, az is intő jel lehet. A verbális bántalmazás igenis komoly dolog, ha nem érzed jól vagy biztonságban magad, ideje tovább állnod.

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: kapcsolat mondat párkapcsolat szakítás szerelem tippek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Író, színész, és nem mellesleg Billie Eilish új szerelme. Ideje, hogy közelebbről is megismerd Matthew Tyler Vorce-t.

Valami nagyon nem stimmel Fekete Dávid új fotóján

Az egykori Megasztáros, Fekete Dávid szeretetszolgálatnak hívott valamit legújabb fotóin, ami – tekintve a körülményeket – nem igazán tűnik annak.

Ezért nem utazott még haza Harry herceg

Nagyon jó oka volt rá Harry hercegnek, hogy Fülöp herceg temetése után nem tért vissza azonnal az Egyesült Államokba.

Harvey Weinstein borzalmas állapotban van a börtönben

Fogai egy részét elveszítette, és mára szinte vak Harvey Weinstein, így pont egészségügyi állapota állhat kaliforniai kiadatása útjában, ahol további szexuális bűncselekményei igazolódhatnak be.

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.

Félmeztelen aktivista zavarta meg Fülöp herceg temetését, ez lett a vége

Fülöp herceg szombaton tartott temetése több ok miatt, köztük egy félmeztelen aktivista akciója miatt is örökre a retinába égett.

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Már 23 év is eltelt azóta, hogy elindult a Dawson és a haverok! A főszerplők azóta családot alapítottak, sőt, legtöbbjüknek már kamasz gyereke van, nézd csak!

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.