5 árulkodó jel, hogy a pasid teljesen lerombolja az önbecsülésed

Ismerős valamelyik? Akkor ideje tovább állnod!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 árulkodó jel, hogy a pasid teljesen lerombolja az önbecsülésed

A szerelem vak – tartja a közmondás, és mindjárt látni fogod, hogy ez mennyire nagyon igaz! Ha szeretünk valaki, hajlamosak vagyunk nem észrevenni a vészjósló jeleket, és gyakran csak akkor ébredünk fel a rózsaszín álomból, ha már túlságosan késő. Ne hagyd, hogy a pasid semmibe vegye az érzéseidet, és kizsákmányolja a szeretetedet! Ha az alábbi jelek bármelyikét is felismered, az azt jelenti, hogy partnered már elkezdte lerombolni az önbecsülésedet.

Ha folyamatosan kritizál

Persze nem kell, hogy a pasid mindig mindenben egyetértsen veled, a kritikának igenis helye kell, hogy legyen egy kapcsolatban – de nem mindegy, hogy hogyan. Az építő kritika tisztelettel, tapintattal és kedvességgel jár együtt. Az viszont egyáltalán nem építő, ha a pasid folyamatosan azt sulykolja, hogy nem vagy elég jó, ha a magabiztosságodat próbálja letörni, és azt érezteti veled, hogy semmit sem tudsz rendesen megcsinálni.

Ahelyett, hogy segítene, kitúr a feladatokból

Ahelyett, hogy megkérdezné segíthet-e valamiben, inkább odébb zavar, és ő maga végzi el az adott feladatot? Hiába mosogattál el, ő ellenőrizgetni kezdi a poharakat és inkább újra elmosogat mindent, csak hogy végre „jól” legyen megcsinálva? Ez annak a jele, hogy a pasid szerint képtelen vagy bármit is jól megcsinálni. Ha a másik ilyen és ehhez hasonló húzásokkal folyamatosan azt érezteti veled, hogy nem vagy elég jó, akkor ezt szépen lassan te is elhiszed majd…

A szeretetének feltételei vannak

Folyamatosan attól rettegsz, hogy a pasid a legapróbb hiba miatt is el fog hagyni? Az egymás iránti szeretet, tisztelet és elfogadás egy egészséges párkapcsolatban természetesen jelen kell, hogy legyen, tehát ha a pasid szerint mindezt neked „ki kell érdemelned”, az egy elég durva intő jel. Ne elégedj meg egy olyan kapcsolattal, ahol keményen meg kell dolgoznod azért, hogy kiérdemeld a partnered figyelmét.

Nélküled hoz döntéseket

Egy kapcsolatban mindkét fél véleménye, gondolatai ugyanolyan fontosak, ez pedig azt jelenti, hogy a döntésekbe igenis mindkettőtöknek kell, hogy legyen beleszólása. Ha pasid sosem ad lehetőséget, hogy elmond a véleményed, ha nem kíváncsi arra, hogy mit gondolsz, az hosszú távon nagyon le tudja építeni az önértékelésedet.

Gyerekként kezel

Egy felnőtt sem szereti, ha gyerekként kezelik, sőt még maguk a gyerekek sincsenek mindig oda érte. Ha egy pasi, aki úgy beszél veled, mintha hülye lennél, esetleg lekicsinyel, és kigúnyol téged mások előtt, gyakorlatilag azt érezteti veled, hogy szerinte te kevesebbet érsz, mint ő. Ne hagyd, hogy így bánjanak veled, az ilyen viselkedés súlyos károkat okozhat az önértékelésedben!

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: érzelem jelek kapcsolat önbecsülés párkapcsolat szakítás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Író, színész, és nem mellesleg Billie Eilish új szerelme. Ideje, hogy közelebbről is megismerd Matthew Tyler Vorce-t.

Valami nagyon nem stimmel Fekete Dávid új fotóján

Az egykori Megasztáros, Fekete Dávid szeretetszolgálatnak hívott valamit legújabb fotóin, ami – tekintve a körülményeket – nem igazán tűnik annak.

Ezért nem utazott még haza Harry herceg

Nagyon jó oka volt rá Harry hercegnek, hogy Fülöp herceg temetése után nem tért vissza azonnal az Egyesült Államokba.

Harvey Weinstein borzalmas állapotban van a börtönben

Fogai egy részét elveszítette, és mára szinte vak Harvey Weinstein, így pont egészségügyi állapota állhat kaliforniai kiadatása útjában, ahol további szexuális bűncselekményei igazolódhatnak be.

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.

Félmeztelen aktivista zavarta meg Fülöp herceg temetését, ez lett a vége

Fülöp herceg szombaton tartott temetése több ok miatt, köztük egy félmeztelen aktivista akciója miatt is örökre a retinába égett.

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Már 23 év is eltelt azóta, hogy elindult a Dawson és a haverok! A főszerplők azóta családot alapítottak, sőt, legtöbbjüknek már kamasz gyereke van, nézd csak!

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.