Ebből kiderítheted, hogy igazi vagy hamis szerelemről van-e szó

Ne pazarold olyanra az energiád, akinek nem valódiak az érzései!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ebből kiderítheted, hogy igazi vagy hamis szerelemről van-e szó

Te minden egyes nappal szerelmesebb leszel, miközben a srác érzései közel sem ilyen egyértelműek? Ne pazarold az időd és energiád olyanra, aki nem érdemli meg… Mutatjuk, hogyan tudod megkülönböztetni az igazi és a hamis szerelmet egymástól!

Érdekek és szándékok

Az igazi szerelem önzetlen és nincs mögötte semmiféle hátsó szándék – szemben a hamis szerelemmel, amit sokszor valamilyen érdek vezérel. Ha úgy érzed, hogy a partnered a szeretetét valamilyen feltételhez köti – pénz, egyéb anyagi dolgok, vagy akármi – akkor jobb, ha minél előbb kilépsz ebből a kapcsolatból.

Titok titok hátán

A titkolózás és hazudozás elfogadhatatlan egy egészséges kapcsolatban. Persze lehet, hogy a másik csak kis dolgokban nem mond igazat, de ha ezekben az apróságokban sem tud őszinte lenni veled, akkor hogyan hihetnéd el neki, amikor azt mondja „szeretlek”?

A bajban ismered meg!

Hogy is mondják a házassági fogadalomban? „Jóban-rosszban, betegségben-egészségben, holtomiglan holtodiglan.” Ha igazi szerelemről van szó, akkor nem is kérdés, hogy a pasid mindig, minden körülmény között ki fog tartani melletted. A hamis szerelem viszont szinte rögtön elillan, ha valami nehézséggel kell megküzdenie.

Az igazi szerelem sem mindig tökéletes

És pont ettől lesz igazi, hogy vannak hibái. Az igazi szerelem tudomást vesz a problémákról és nem próbálja azokat a szőnyeg alá söpörni, úgy, mint a hamis. Ha a pasid tényleg szeret, akkor együtt fogtok küzdeni a kapcsolatotokért.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Megbocsátás vagy haragtartás?

Egy kapcsolatban előfordul, hogy a felek hibáznak, például amikor dühödben olyat vágsz a másik fejéhez, amit később megbánsz. Ha igazi szerelem van köztetek, akkor egy ilyen eset után bocsánatot tudsz kérni, a pasid pedig meg is tud bocsátani. Ez nem azt jelenti, hogy rögtön el fogja felejteni a dolgot, de nem fog haragot tartani, és nem fogja újra és újra felhozni. A hamis szerelemben a felek ugyan elfogadják a bocsánatkérést, de titokban ugyanúgy bennük marad a neheztelés és a harag is.

Szerelem = támogatás

Miközben a hamis szerelem folyton csak magával törődik. Ha a pasid igazán szeret, akkor mindig támogatni fog abban, hogy megvalósítsd önmagad, hogy elérd az álmaidat és céljaidat, hiszen azt szeretné, hogy valóban boldog legyél. A hamis szerelem ezzel szemben csak féltékenységgel és bizonytalansággal vesz körül, és megpróbálja szabotálni a fejlődésedet. A hamis szerelem nem akarja, hogy sikereket érj el, mert attól fél, hogy emiatt majd el fogod hagyni. Egy ilyen pasi mindent meg fog tenni, hogy az önbecsülésedet tönkre tegye, azt remélve, hogy így majd örökre mellette maradsz.

Címkék: érzések hamis szerelem igazi szerelem kapcsolat párkapcsolat szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Meghan Markle először szerepelt nyilvánosan az Oprah-interjú óta

Meghan Markle először szerepelt nyilvánosan az Oprah-interjú óta

Meghan Markle nem állt színpadra, videóüzenetben küldött fontos üzenetet, sőt, még a születendő kislányáról is beszélt.

Kendall Jenner rettegett, hogy meg fog halni

Kendall Jenner őszintén beszélt a mentális egészségéről, és fontos üzenetet küldött azoknak, akik nem veszik komolyan a küzdelmét a szorongással.

Híres csajok, akikkel Harry herceg kavart a házassága előtt

Úgy tűnik, Harry herceg bukik a celebekre, ugyanis Meghan Markle előtt is volt már jó pár híres barátnője.

A legrosszabb szerepek, amiket tehetséges színészek elvállaltak

Elképzelni sem tudjuk, hogy mi vehette rá az alábbi felkapott és tehetséges színészeket, hogy elvállalják életük legrosszabb szerepét.

Károly herceg Archie-n keresztül bünteti Harry herceget

Archie születésnapja kellett ahhoz, hogy kiderüljön, Károly herceg és Harry viszályának a herceg unokája a legnagyobb vesztese.

Kulcsár Edinának elege lett a trollokból

Kulcsár Edina bombaformában van, de a trollok még ebbe is bele tudtak kötni, így nem csoda, ha Edinának elege lett: hosszú posztban fakadt ki az Instán.

Katalin hercegné titkos akcióba kezdett

Katalin hercegné csupa meglepetés: nagy csendben kiadott egy könyvet, a reklámozására pedig nem is választhatott volna menőbb módszert.

Minden eddiginél súlyosabb bűntettel vádolták meg Fekete Dávidot

Fekete Dávidot csalásért és sikkasztásért letartóztatták, ám most újabb részletek derültek ki a bűnözői hátteréről és vele együtt az eddigi legsúlyosabb bűncselekményére is fény derült.

Hivatalos: Kylie Jenner újra összejött az exével

A rajongók évek óta reménykednek benne, hogy Kylie Jenner és Travis Scott újra egymásra találnak, de eddig a pletykák csak pletykák maradtak. Most viszont a jelek szerint Kylie és Travis tényleg ismét egy pár.

5 sztár, aki nem is olyan kedves, mint hinnéd

A hírességeket hajlamosak lehetünk idealizálni, pedig valójában ők is ugyanolyan emberek, mint mi vagyunk. Nekik is lehetnek rossz napjaik, sőt, rossz természetük is.

A dán királynő 15 éves unokája már most sármosabb, mint bárki a királyi családból

Keresztély dán királyi herceg még csak 15 éves, de már most egyértelmű, hogy ő a leendő ügyeletes jópasi a királyi családban.

Sztárok legkínosabb balesetei a vörös szőnyegről

Hiába a profi segítség, néha még ez sem elég ahhoz, hogy a sztárok a megfelelő outfit mellett döntsenek. Ebből születnek a legkínosabb balesetek…

Titokban férjhez ment a You sztárja, Elizabeth Lail

Elizabeth Lail, akit a You Beckjeként ismerhetsz, egy apró ceremónián mondta ki az igent. Viszont amilyen kicsi volt az esküvője, olyan gyönyörű menyasszony volt a sztár.