A legdurvább dolgok, amit sztárok tettek, de semmi következménye nem lett

Ezek a legdurvább sztorik a Redditezők szerint, amikről hiába írtak az újságok, még a nyilvánosság figyelmét is elkerülték…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A legdurvább dolgok, amit sztárok tettek, de semmi következménye nem lett

Tom Cruise

„Igazából bárki, aki a szcientológiai egyház tagja. Ez a szervezet hírhedt a borzalmas és őszintén szólva pszichotikus gyakorlatairól. De Tom Cruise, vagy akár John Travolta aktív tagsága egyszerűen senkit sem érdekel, mert A-listás hollywoodi sztárok, pedig szó szerint egy szekta tagjai!”

Mark Wahlberg

„Mark Wahlberg egyike azon keveseknek, akik a történelem során megszegtek egy polgárjogi rendelkezést. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a bíróság elrendeli, hogy többet nem követhet el gyűlölet-bűncselekményt. Wahlberget eredetileg 15 évesen kapcsolták le, amiért néhány negyedik osztályost megtámadott azért, mert feketék voltak. Két évvel később kirabolt és megvert egy vietnámi férfit, csak mert ázsiai volt, aztán megint bántalmazott egy másik ázsiai embert, szintén a származása miatt. Az egyik áldozata maradandó sérüléseket szenvedett. És aztán jött a hollywoodi karrier!”

Elvis Presley

„Elvis akkor találkozott jövendőbeli feleségével, Priscillával, amikor a lány még csak 14 éves volt, ő maga pedig 24! És ez nem tartotta őt vissza attól, hogy rányomuljon a kislányra…”

Sean Penn

„Amíg együtt voltak, Sean Penn baseball ütővel vágta fejbe Madonnát! Sőt, miután szakítottak, betört az egykori közös házukba, egy kábellel egy székhez kötözte, levágta a haját és megverte. Állítólag kilenc órára ezután magára hagyta Madonnát, majd visszatért és szexuális cselekedetekre kényszerítette. De Madonnának sikerült egy ponton megszökni és hívta a rendőrséget, ám végül még csak vádat sem emelt a színész ellen.”

Christopher Walken

„Robert Wagner és Christopher Walken épp Natalie Wooddal hajókáztak, amikor a színésznő beesett a tengerbe, csakhogy nem tudott úszni és megfulladt. A testén gyanús sebeket és ütésnyomokat találtak, az esetről a sztorik pedig nagyon nem egyeznek… Ennek ellenére anno balesetnek nyilvánították, amit csak 2012-ben módosítottak.”

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: botrány christopher walken elvis presley madonna mark wahlberg reddit sean penn sztárok tom cruise

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Író, színész, és nem mellesleg Billie Eilish új szerelme. Ideje, hogy közelebbről is megismerd Matthew Tyler Vorce-t.

Valami nagyon nem stimmel Fekete Dávid új fotóján

Az egykori Megasztáros, Fekete Dávid szeretetszolgálatnak hívott valamit legújabb fotóin, ami – tekintve a körülményeket – nem igazán tűnik annak.

Ezért nem utazott még haza Harry herceg

Nagyon jó oka volt rá Harry hercegnek, hogy Fülöp herceg temetése után nem tért vissza azonnal az Egyesült Államokba.

Harvey Weinstein borzalmas állapotban van a börtönben

Fogai egy részét elveszítette, és mára szinte vak Harvey Weinstein, így pont egészségügyi állapota állhat kaliforniai kiadatása útjában, ahol további szexuális bűncselekményei igazolódhatnak be.

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.

Félmeztelen aktivista zavarta meg Fülöp herceg temetését, ez lett a vége

Fülöp herceg szombaton tartott temetése több ok miatt, köztük egy félmeztelen aktivista akciója miatt is örökre a retinába égett.

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Már 23 év is eltelt azóta, hogy elindult a Dawson és a haverok! A főszerplők azóta családot alapítottak, sőt, legtöbbjüknek már kamasz gyereke van, nézd csak!

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.