Chris Evans újra Amerika Kapitány lehet?

OMG!

Chris Evans újra Amerika Kapitány lehet?

A Bosszúállók: Végjáték több szempontból is kitépte a rajongók szívét, hiszen három kedvencünktől is el kellett köszönnünk. Ugyan Scarlett Johansson Fekete Özvegyként még egy saját filmre visszatér, eddig úgy volt, hogy a Vasembert alakító Robert Downey Jr. és Chris Evans, azaz Amerika kapitány végleg távoztak a Marvel világából.

Steve Rogers történetét ráadásul pont tökéletesen lekerekítették, így Chris úgy mondhatott búcsút a karakterének, hogy annak nem kellett a csatában meghalnia. Ehelyett leélhette az életét a szerelmével és még a barátaitól is elbúcsúzhatott, sőt a pajzsot is tovább adhatta Samnek. Ezzel a lezárással maga Chris is teljesen meg volt elégedve, ahogy azt a Graham Norton Show-ban elmesélte.

„Nagyon jó időszak volt, és tényleg a csúcson hagytuk abba, így rizikós lenne visszatérni szerintem. Fantasztikus élmény volt, és jobb, ha így is marad” – mondta, de hozzátette, hogy ez nem egy megváltoztathatatlan „nem”, ami a visszatérést illeti.

A Deadline pedig úgy értesült, hogy Chris valóban hajlik arra, hogy a nemből igen legyen. Azt az infót kapták ugyanis, hogy a sztár a Marvellel tárgyal arról, hogy újra Amerika kapitány bőrébe bújjon. Nagy valószínűséggel ők sem egy új önálló filmre gondoltak, hanem esetleg egy cameóra a hamarosan érkező A Sólyom és a Tél katonája sorozatban.

De sajnos, úgy néz ki, ezúttal a magazin rossz fülest kapott. Chris még csírájában elfojtotta a pletykákat egy egyszerű és tömör tweettel: „ez nekem új🤷‍♂️ írta.

Bár a forrás állítólag ugyanaz a személy, aki korábban olyan Marvel-hírekről tudott már a bejelentésük előtt, mint hogy Oscar Isaac lesz a Moon Knight, Tatiana Maslany pedig a She-Hulk főszereplője (az infót Tatiana amúgy próbálta tagadni), de ezúttal látszólag tévedett.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek