Csak most kezdődött, máris tele van drámával Olivia Wilde kapcsolata

Kíváncsian várjuk a folytatást!

Csak most kezdődött, máris tele van drámával Olivia Wilde kapcsolata

Olivia Wilde 2020 novemberében bontotta fel a jegyességét Jason Sudeikisszel, akivel 9 évig voltak szerelmesek, és 7 évig jártak jegyben. Akkor még csak nem is sejtettük, hogy 2021 első új sztárpárja Olivia és Harry Styles lesz, és ez a hír nemcsak minket, de az egész világot meglepte. Vegyes reakciókat kaptak (na jó, legtöbben eléggé kiakadtak), sőt elvileg az ex, Jason sincs túl jól.

Utóbbit teljesen meg lehet érteni, ha igazak a pletykák, miszerint a színésznő Harry miatt szakított a vőlegényével. A People forrása szerint Jason teljesen összetört a hír hallatán: „Összetörték a szívét. Még mindig szerelmes, és reménykedik, hátha van esély arra, hogy helyrehozzák a dolgokat. De nem tudjuk, mi fog történni.”

A színész elvileg a mai napig reménykedik, hogy csak egy futó kalandról legyen szó, és a végén happy enddel záruljon a sztori: „Jasonnek nem volt más választása, mint visszalépni, és hagyni, hogy Olivia tegye a dolgát. De még mindig reméli, hogy ez csak egy fejezet a nő életében, és hogy Harry megunja a dolgot és lelép, mielőtt túl hosszúra nyúlna. Jason vissza szeretné kapni a szerelmét – mondja a Us Weekly forrása.

Hogy hogyan alakul a szerelmi háromszög, hamarosan úgyis kiderül.

Még több

Sztárhírek