Diana anyja megdöbbentő dolgot tett lánya halála után

Ennek pedig valaki a szemtanúja is volt!

Diana anyja megdöbbentő dolgot tett lánya halála után

Diana hercegnőről mindig beszélni fognak, nem számít, hogy hány év telik el a tragikus halála után, ez pedig azt bizonyítja, hogy mennyire hihetetlenül mély benyomást tett az emberekre a személyiségével és a jóságával. 

Talán pont ezért facsart még egyet a szívünkön a The Crown legújabb évada, ami egészen közelről mutatta be a hercegnő és Károly extra egészségtelen és boldogtalan házasságát. Persze azt fontos észben tartanunk, hogy a soriban nagyon sok dolgot kiszíneztek a készítők annak érdekében, hogy a végeredmény izgalmasabb legyen a nézőknek, és persze rengeteg olyan történés is lehetett, amit csak az érintettek tudnak, és amit soha nem fognak megosztani.

Néhány igazán személyes dolgot például biztos, hogy csak Diana édesanyja tudhat, de nem abból az okból, amire elsőre gondolnánk. A palota egykori inasa ugyanis egy nagyon felkavaró dolgot osztott meg nemrég, ami valószínűleg sok embernél ki fogja csapni a biztosítékot.

Profimedia – Red Dot

Mr. Burrell ugyanis a végzetes baleset után látta, ahogy Diana édesanyja összetépi a hercegnő személyes leveleit.

„Mivel nagyon fontos volt számomra is a hercegnő, részt vettem a dolgai elrendezésében a halála után. Egyszer azonban szemtanúja voltam, ahogy az édesanyja Lady Diana szobájában ül és közben széttépi a hercegnő levelezéseit. Akkor azt gondoltam, hogy szörnyűség, amit tesz, egyrészről azért, mert ezzel tönkretette a Diana hagyatékának egy részét, másrészről pedig Vilmosnak és Harrynek kellett volna mindent őrizni!

Az eset után egyébként a királyi inas rengeteg dolgot átköltöztett titokban a palotából Diana személyes homijai közül, hogy megmentse azokat az esetleges megsemmisítéstől. Ez igazán megható lépés volt tőle, ugye szerinted is?

Még több

Sztárhírek