A rajongók eltüntetnék Donald Trumpot a Reszkessetek, betörők! 2-ből, így reagált Macaulay Culkin

Ezt látnod kell!

A rajongók eltüntetnék Donald Trumpot a Reszkessetek, betörők! 2-ből, így reagált Macaulay Culkin

Miután Donald Trumpot egy éven belül kétszer is impeachment eljárás alá helyezték (ez magyarul nagyjából vádemelést jelent, és ő az első elnök, akivel kétszer is megtörténik), a rajongók egy random és vicces kampányba kezdtek: azt akarják, hogy az elnök jelenetét töröljék ki a Reszkessetek, betörők! 2-ből. A fanokat pedig úgy tűnik, maga Kevin, azaz Macauley Culkin is támogatja!

A jelenetben Trump saját magát alakítja, aki segít Kevinnek tájékozódni, miután a fiú összetalálkozott vele a Plaza Hotelben. A rajongókat már régóta zavarja a leendő ex-elnök cameója a filmben, de most végre Macauley támogatását is megkapták.

Miután az egyik fan kiírta Twitterre, hogy „petíciót indítok: a Reszkessetek, betörők! 2-ben digitálisan cseréljük le Trumpot a 40 éves Macauley Culkinra, a színész lecsapott az ötletre és azonnal válaszolt is: „megvéve”.

Egy másik rajongó pedig megmutatta, milyen lenne, ha valóban nem szerepelne a jelenetben Donald: „mivel olyan sokan kértétek, kiszedtem Trumpot a Reszkessetek, betörők!-ből”. Ez a videó is eltalált a színészhez és meg is dicsérte a művet egy „Bravó”– kommenttel.

Tavaly novemberben egyébként kiderült, hogy Donald Trump gyakorlatilag bezsarolta magát a filmbe – ezt a rendező, Chris Colombus árulta el az Insidernek. Elvileg akkoriban Trump tulajdonában állt a Plaza Hotel, és csak akkor engedte ott forgatni a stábot, ha ő is bekerül egy jelenetbe…

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek