Tudtad, hogy a Marvel sztárja régen turkálóból öltözködött?

Elizabeth Olsen, imádunk, amiért ennyire őszinte vagy!

Tudtad, hogy a Marvel sztárja régen turkálóból öltözködött?

Sokáig azt sem tudtad, hogy a világon van, pedig az Olsen ikrek húga, Elizabeth Olsen ma már sokkal híresebb – és nem utolsó sorban szerethetőbb –, mint maga Ashley és Mary-Kate Olsen. Viszont, mint aki évekig élt az elképesztően sikeres ikerpár árnyékában, egy időben mindenben megpróbált a két lányhoz hasonlítani, és ez persze az öltözködéssel kapcsolatban sem volt máshogy.

Ha jól jönne egy kis memóriafrissítés: Ashley és MK stílusa a 2000-es években inkább volt bohókásan elegáns, majd egy éles váltással bevezették letisztult és minimalista The Row márkájukat. Elizabeth pedig elárulta, teljesen mindegy, milyen divatkorszakban jártak épp nővérei, ő mindent megtett, hogy leutánozza a stílusukat – írja a POPSUGAR.

„Bármit, amit a nővéreim viseltek életük során, én is fel akartam venni. És ez még mindig így van. Akarom a kabátjukat, a cipőjüket, a ruháikat. Ez egy olyan dolog, amit sosem fogok kinőni.” – mesélte a WandaVision (a Marvel sorozata dupla résszel futott be, szóval lehet csipegetni, szuperhősrajongók) sztárja a The Cagle Show műsorában.

És hogy ez a koppintás minél jobban sikerüljön, Elizabeth boldogan vásárolgatta át a tinikorát a használtruha üzletekben, saját bevallása szerint nem sok sikerrel, szerinte ugyanis inkább hasonlított Woody Allen Annie Halljához, mint trendi nővéreihez. Mindenesetre Elizabeth vörös szőnyeges lookjait elnézve nem igazán van már szüksége a nővérei iránymutatására, akiket tökéletesen felülragyogott ezen a téren is.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Még több

Sztárhírek