Katalin meglepődött Meghan és Harry ajándékán

Nem számított rá.

Katalin meglepődött Meghan és Harry ajándékán

Katalin hercegné nemrég ünnepelte a 39. születésnapját, amire idén szűk családi körben volt csak lehetősége. Valószínűleg a telefonja egész nap csörgött, hogy a rokonok minden jót kívánjanak neki, de az Instagramon is kapott tőlük jó néhány köszöntést. Arra viszont egyáltalán nem számított, hogy Meghan és Harry bármivel is meglepné őt, pedig a közeli források szerint Vilmos és Harry egy ideje már elég jól kijönnek egymással.

Egy bennfentes árulta el a brit Daily Mailnek, hogy a hercegné képeslapot és néhány nagyon személyes ajándékot is kapott a pártól, akik egyenesen a tengerentúlról küldték neki a csomagokat. „Nagyon kellemes meglepetés volt. Katalin semmire sem számított tőlük” – árulta el a forrás.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Azt pletykálják, Vilmos egy pár gyémánt- és zafír fülbevalóval lepte meg a feleségét, a gyerekek pedig teadélutánt rendeztek neki. Jelenleg Norfolkban élnek, ahol György és Sarolta továbbra is folytatják az otthoni tanulást, a kis Lajos pedig szintén otthon sajátítja el azt, amit az előkészítőben kellene megtanulnia. Már nem kell sokat várni a két család találkozására sem, Meghan és Harry idén hazarepül Angliába, mi pedig már alig várjuk, hogy ez megtörténjen!

Még több

Sztárhírek