4 durva teória arról, hogy mi történhetett Samanthával a Szex és New York folytatásában

Kim Cattrall nem volt hajlandó vállalni a folytatást, de akkor mi lesz a karakterével?

4 durva teória arról, hogy mi történhetett Samanthával a Szex és New York folytatásában

Samatha meghal

Minden Szex és New York fan teljesen bepörgött, amikor kiderült, hogy jön a sorozat folytatása, ami az And Just Like That… címet kapta. Hamar kiderült azonban, hogy a négy színésznőből csak hárman vállalták a szereplést, Kim Cattrall, aki Samantha megformálója volt, nem írta alá a szerződést. Ha lehet hinni a pletykáknak, azért, mert utálja a Carrie-t alakító Sarah Jessica Parkert, és mert kevesellte a gázsiját. Elég ciki, nem? Mindenesetre az íróknak emiatt ki kell találniuk, mi lesz a pasifaló karakterrel, az egyik – evidensnek tűnő – teória pedig az, hogy meghal… A rajongók azért tippelnek sokan erre, mert Samatha korábban már volt rákos a sorozatban, ráadásul 5 évvel idősebb a többieknél.

Más kapja meg Samantha szerepét

A fanok egy része azt szeretné, ha a karakter megmaradna, akár úgy, hogy másik színésznő játssza. Egy ilyen ikonikus szerepnél azonban ez rizikós, ha nem jól választanak a készítők, mindenki utálni fogja a rebootot. Szerinted amúgy ki lehetne méltó erre a feladatra? Nekünk eszünkbe jutott Nicole Kidman, Jennifer Lopez és Jennifer Aniston!

Ki az a Samantha?

Egy másik elképzelés szerint a szereplők tudomást sem fognak venni Samantha hiányáról, hiszen az idő telik, a barátságok olykor véget érnek. Elképzelhető, hogy ő mostanra már nem a többiek életének része.

Samantha elköltözik

Szóba került a neten, hogy Sam egyszerűen csak elköltözik New York-ból és máshol, a barátnőitől távol éli tovább fényűző életét. Mehet Kaliforniába, de akár a festői Párizsba is, hiszen ő mindenhol feltalálja magát.

Te melyik teóriát tartod esélyesnek?

Még több

Sztárhírek