Így reagáltak a sztárok arra, ahogy Donald Trump elhagyja a Fehér házat

Tegnap beiktatták az új elnököt, Joe Bident.

Így reagáltak a sztárok arra, ahogy Donald Trump elhagyja a Fehér házat

Lady Gaga

Lady Gaga az egész kampány alatt kiállt a demokrata jelölt, Joe Biden mellett, Dondal Trumpot ki nem állhatta. Az új elnök éppen ezért őt kérte fel a hollywoodi sztárok közül, hogy beiktatásának napján énekelje el az amerikai himnuszt. Az énekesnő nagyon komolyan vette ezt a feladatot, már a megelőző este erről posztolt. Azt írta, győzött az elfogadás, holnaptól elindul az USA a fényesebb jövő felé.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lady Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés

Jennifer Lopez

JLo szintén Biden pártját fogta, így aztán ő is kapott felkérést a beiktatásra, a sztár szintén énekelhetett egy nagyot. A jeles eseményen két gyönyörű szettet is villantott, egy fekete-fehéret és egy sima fehéret. A sztár elég sokat posztolt erről a különleges napról, az egyik videóhoz azt írta, a „a nemzet ismét oszthatatlan”. Ezzel pedig egyértelműen Donald Trump bukására utalt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés

Jameela Jamil

Jameela Twitteren boldog beiktatási napot az egész Egyesült Államoknak, ehhez pedig csatolt egy vicces GIF-et, amin Donald Trump látható, amint azt integeti “Bye Bye”, vagyis viszlát.

James Corden

James Corden konkrétan forgatott egy négyperces videót Donald Trump kormányzásának utolsó napjáról, ez a One Day More címet kapta, és ha tudsz angolul, szakadni fogsz a nevetéstől!

Chrissy Teigen

„Ma a nagy nemzet elcse**ettségünk végre véget ér, de a szégyen örökké tart. 2 felelősségre vonással, 3 millióval KEVESEBB munkahellyel, 403 000 halottal, rekord alacsony jóváhagyási besorolás és isten tudja, hány bűncselekmény … Hivatalosan azt mondhatjuk, hogy Donald J Trump a legnagyobb a legrosszabbak közül. A történelem nem lesz kedves hozzád… Én pedig soha nem is voltam” – írta Chrissy, John Legend felesége, két gyerekének anyja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés

Jason Momoa

A Trónok harca és az Aquaman sztárja, Jason Momoa konkrétan azt kérte Instagramon egy héttel ezelőtt, hogy mindenki kövesse ki, aki támogatja a „szörnyet”, vagyis Dondal Trumpot. Az alábbi videót tette ki ehhez.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jason Momoa (@prideofgypsies) által megosztott bejegyzés

Még több

Sztárhírek