Csak úgy hasít a neten a legújabb Bridgerton kihívás

Te is azonnal ki akarod majd próbálni!

Csak úgy hasít a neten a legújabb Bridgerton kihívás

Azt most már elmondhatjuk, hogy szó szerint az egész világ a Bridgerton lázban ég, de persze ez teljesen érthető. A szexi, előkelő pasik és a 18. századi elit botrányos élete egyszerűen mindenkinek bejön, nem is beszélve a csodás rucikról, amiket a szereplők viselnek. A hihetetlenül nőies és szép szettek ráadásul nagy hatással vannak a divatra is, hiszen ki ne szeretne úgy kinézni, mint egy igazi hercegnő?

Ha pedig a ruháknál tartunk, akkor muszáj megemlítenünk a legújabb netes kihívást, amire körülbelül 2 perc alatt fogsz ráfüggni, ha te is annyira imádod a sorit, mint mi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Duy Truong (@cafededuy) által megosztott bejegyzés

A kihívásban a csajok pasztell színű rucikba bújnak, amit csipkével és fűzővel dobnak fel, a pasik pedig lemásolják Hastings hercegének a teljes ruhatárát az ikonikus bársony blézereket és a hullámos ujjú ingeket is beleértve.

ITT és ITT csekkolhatok a videókat!

A leglenyűgözőbb az egész kihívásban az, hogy a fiatalok hihetetlenül sok energiét tesznek bele abba, hogy a ruhájuk korhű legyen, ezért még kutatómunkát is végeznek, arról már nem is beszélve, hogy csomóan közülük maguk varrják meg a tökéletet outfiteket.

Az tuti, hogy Lady Whistledown egyszerűen imádná ezeket a szereléseket, abban pedig majdnem biztosak vagyunk, hogy miután megnézted a videókat, te is azonnal puccba akarod majd vágni magad, hogy 18. századi hölgy legyen belőled!

via GIPHY

Még több

Sztárhírek