Keira Knightley ezzel a feltétellel vállal szexjelenetet a jövőben

A színésznő kemény döntést hozott.

Keira Knightley ezzel a feltétellel vállal szexjelenetet a jövőben

Keira Knightley már extra fiatal kora óta mosolyog vissza ránk a mozivászonról, hiszen gondoljunk csak bele, hogy az Igazából szerelemben még csak 18 éves volt (!!), ráadásul ugyanennyi idős volt a Karib-tenger kalózai első részének a bemutatásakor is.

Azóta eltelt pár év (laza 17…), a színésznő pedig csak jobb és jobb lett, aminek a legnagyobb bizonyítéka, hogy már kétszer is jelölték Oscar-díjra (Büszkeség és balítélet, Kódjátszma). Persze a hollywoodi filmekből nem hiányozhatnak a pikáns szexjelenetek, így Keirának is volt jó pár már a karrierje során, olyat viszont még soha nem mondott ezzel kapcsolatban, mint a legutóbbi interjújában.

A Chanel Connects podcastban a színésznő ugyanis elmondta, hogy mostantól kezdve egy bizonyos feltételhez köti a szexi hancúrozós jeleneteket, mégpedig ahhoz, a filmkészítőknek nőknek kell lenniük:

„A nőknek a legtöbb esetben azért kell levetkőzniük egy filmben, hogy legyen valami nagyon szexi a jelenetben. Ezt persze nagyrészt egy csomó pasi nézi végig, akik mindeközben morognak, instruálnak, te pedig nőként borzalmasan érzed magad. Ezentúl csak akkor vállalok meztelen és/vagy szexjelenetet, ha azt kizárólag nők készítik, és persze ha van értelme és mondanivalója a szexnek és a meztelenségnek. Brutális, hogy min kell keresztülmenniük a fiatal színésznőknek ebben a szakmában! – mondta a színésznő, akivel azt kell, hogy mondjuk, hogy nem is tudnánk jobban egyetérteni!

via GIPHY

Még több

Sztárhírek