Nagyon csúnyán kiakadtak a rajongók Jennifer Lopez legújabb kihívásán

Ez most nem úgy sült el, ahogy J.Lo tervezte…

Nagyon csúnyán kiakadtak a rajongók Jennifer Lopez legújabb kihívásán

A hétvégén elértünk egy nagyon fontos zenei mérföldkőhöz: Jennifer Lopez ikonikus dala, a Love Don’t Cost a Thing 20 éves lett! Ez tipikusan az a szám, amit érdemes időről időre újra elővenni, mert szuperjó. És hogy az évfordulót megünnepelje (vagyis inkább a TikTok segítségével újra a slágerlistákra repítse a dalt), J. Lo kitalálta a #LoveDontCostAThingChallenge nevű kihívást a Twitteren.

Bár elméletben az ötlet nem volt rossz, a megvalósítás annál inkább. A kihívást elindító videóban J. Lo szó szerint a homokba dobja a felsőjét és a nagyon drága ékszereit. De sajnos valószínűleg az már elkerülte a sztár figyelmét, hogy meglehetősen kifogásolható ez a challenge – ahogy a netezők nem féltek azonnal rámutatni.

A követői ugyanis nem nagyon haraptak rá az értékeik eldobálásának kihívására, inkább kérdésekkel kezdték el bombázni az énekesnőt. „Azt akarod, hogy egy pandémia kellős közepén lerohanjunk a partra, hogy a barátaink felvegyenek minket, amint a jó kis ékszereinket kidobjuk? Teljesen össze vagyok zavarodva”írta az egyikük a Twitteren. „Senki sem csinál ilyet, Jennifer” zárta rövidre egy másikuk.

Volt, aki pedig azt javasolta a sztárnak, hogy a sokakhoz elérő hangját inkább arra használja, hogy megkérje a rajongóit: ne terjesszék a  koronavírust és maradjanak otthon. És persze voltak azok a twitterezők, akik azonnal viccet csináltak az egészből:

 

„Én, amint megpróbálom kitalálni, melyik part ez, hogy megtaláljam a sok felesleges ékszert.”

„Én, amint megpróbálok rájönni arra, hogy egyáltalán mi is a kihívás.”

„Jennifer, kérlek. »Most már elég!«”

Egyetértesz a netezőkkel, vagy nem olyan béna J. Lo kihívása?
Kérjük várjon ... Kérjük várjon ...

Még több

Sztárhírek