Jennifer Aniston vigasztalja Olivia Wilde exét?

Hoppá, bonyolódik a szitu!

Jennifer Aniston vigasztalja Olivia Wilde exét?

Először arról lehetett hallani, hogy Olivia Wilde felbontotta az eljegyzését Jason Sudeikisszel, majd nem sokkal később robbant a hír, hogy a színésznő összejött a nála 10 évvel fiatalabb Harry Stylesszal.

Az egykori One Direction rajongók persze rögtön elárasztották a netet a negatív kommentekkel, szerintük ugyanis a két sztár egyáltalán nem illik össze, sokan pedig Jason Sudeikist sajnálták, aki a források elmondásai szerint hihetetlenül rosszul viseli az egész helyzetet (mondjuk azt meg is tudjuk érteni).

Úgy tűnik azonban, hogy Jason nincs teljesen egyedül, ugyanis az egyik nem kicsit híres ismerőse, Jennifer Aniston (együtt játszottak a Förtelmes főnökökben és a Családi üzelmekben is) a szárnyai alá vette, és folyamatosan próbálja vigasztalni a színészt, plusz boostolni az önbizalmát. A Heat magazin forrása szerint a két sztár az utóbbi időkben emiatt tényleg közel kerültek egymáshoz:

„Jennifer már átment egy hasonló rémálmon, így pontosan tudja, hogy milyen nehéz most Jasonnek, és azt is tudja, hogy mi az, ami ilyenkor segít. Szó szerint minden nap beszélnek egymással, üzengetnek és videó chatelnek, Jen pedig közben különböző stratégiákat oszt meg Jasonnek” – mondta a forrás, aki szerint ráadásul nincs kizárva, hogy a két sztár romantikus értelemben is közel kerül egymáshoz a közeljövőben:

„Valami alakul közöttük, talán most kezdenek rájönni, hogy tökéletes egymás számára, Jen pedig pont az életének abban a szakaszában van, amikor készen áll egy új kapcsolatra!

Ezek után NAGYON várjuk a folytatást! Kinek kell így szappanopera?

via GIPHY

Még több

Sztárhírek