2021.01.27.@ 17.01

Meghan nem ússza meg, ki kell tálalnia a bíróság előtt

Úgy néz ki, mindent el kell mondania nyilvánosan.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Meghan nem ússza meg, ki kell tálalnia a bíróság előtt

Meghan Markle már 2018 óta harcol több híres lappal, összesen 5 cikk miatt indított pert. A legnagyobb gondja ezekkel az írásokkal az volt, hogy teljes terjedelmében megjelentették azt a magánlevelet, amit az apjának, Thomas Markle-nek írt a Harryvel kötött házassága kapcsán. Ő maga erre soha nem adott engedélyt, pedig ő volt a szerző.

Lényegében részben ennek köszönhető az is, hogy Harryvel együtt úgy döntöttek 2020 elején, hogy örökre elhagyják Angliát, illetve a királyi családot és új életet kezdenek a tengerentúlon kisfiukkal, Archie-val… Totál érthető, nem?

Ez a bírósági ügy azonban valószínűleg nem fog olyan könnyen befejeződni, ahogy Meghan szeretné, a napokban legalábbis erről beszélgetett egymással a Sun korábbi royal szerkesztője, Charlie Rae és a rádiós Kevin O’Sullivan.

„Az ügyvédei azt szeretnék, ha a bíróságon úgy döntenének, nincs szükség tárgyalásra, ez egy kész ügy. Azt gyanítom, ha a bíró Meghan javára dönt, akkor a Mail on Sunday elég mérgesen fog visszavágni. Szóval nekem úgy tűnik, mindenképpen meg kel hallgatni Meghant a bíróságon arról, pontosan hogyan sértették meg a magánéletét. Nem lehet úgy lezárni, ahogy szeretné” – magyarázta O’Sullivan, majd Rae egyetértően folytatta.

„Nem tudom, hogyan úszhatna meg egy teljes bírósági tárgyalást. Amúgy körülbelül októberben tartják, ha így lesz. A bíró azt ígérte, megpróbálja erről meghozni a döntést a következő két hétben. Úgyhogy sokat már nem kell várnunk rá” – tette hozzá Rae.

A fentiek alapján nagyon úgy tűnik, hogy sajnos Meghan nem kerülheti el, hogy tanúskodjon önmagáért a brit bíróságon, pedig érthető módon nagyon szerette volna megúszni. Ha pedig így lesz, a világsajtó még több intim részletet tudhat meg az életéből, amire tuti, hogy nem vágyik…

Címkék: anglia archie bíróság harry herceg királyi család kisfia magánlevél meghan hercegné meghan markle per sajtóper tárgyalás thomas markle

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

9 színész, akik újra és újra egy filmben játszanak

9 színész, akik újra és újra egy filmben játszanak

Láttad már minden közös filmjüket?

Így változott meg Meghan stílusa, amióta visszavonult

Úgy tűnik, nem igazán jöttek be neki a hercegnés divatszabályok!

8 dolog, amit a királyi család tagjai soha nem változtathatnak meg magukon

És van olyan, aki ezt önként magára vállalja?!

12 celebházasság, ami nevetségesen rövid ideig tartott

Őket érte utol leghamarabb Hollywood átka.

Mihalik Enikő megdöbbentő vallomást tett

Őszintén mesélt a követőinek.

Lili Reinhart megmutatta a legszexibb énjét

Nagyon kíváncsiak lennénk az exe arcára, amikor meglátja a színésznő új fotóját.

Meghan és Harry tudták, hogy csúnya vége lesz az interjúnak

Számítottak rá, hogy elmérgesedhet a helyzet a palotával.

Breaking: Fülöp herceget megműtötték!

A hercegnek a szívével van baj.