Meghan nem ússza meg, ki kell tálalnia a bíróság előtt

Úgy néz ki, mindent el kell mondania nyilvánosan.

Meghan nem ússza meg, ki kell tálalnia a bíróság előtt

Meghan Markle már 2018 óta harcol több híres lappal, összesen 5 cikk miatt indított pert. A legnagyobb gondja ezekkel az írásokkal az volt, hogy teljes terjedelmében megjelentették azt a magánlevelet, amit az apjának, Thomas Markle-nek írt a Harryvel kötött házassága kapcsán. Ő maga erre soha nem adott engedélyt, pedig ő volt a szerző.

Lényegében részben ennek köszönhető az is, hogy Harryvel együtt úgy döntöttek 2020 elején, hogy örökre elhagyják Angliát, illetve a királyi családot és új életet kezdenek a tengerentúlon kisfiukkal, Archie-val… Totál érthető, nem?

Ez a bírósági ügy azonban valószínűleg nem fog olyan könnyen befejeződni, ahogy Meghan szeretné, a napokban legalábbis erről beszélgetett egymással a Sun korábbi royal szerkesztője, Charlie Rae és a rádiós Kevin O’Sullivan.

„Az ügyvédei azt szeretnék, ha a bíróságon úgy döntenének, nincs szükség tárgyalásra, ez egy kész ügy. Azt gyanítom, ha a bíró Meghan javára dönt, akkor a Mail on Sunday elég mérgesen fog visszavágni. Szóval nekem úgy tűnik, mindenképpen meg kel hallgatni Meghant a bíróságon arról, pontosan hogyan sértették meg a magánéletét. Nem lehet úgy lezárni, ahogy szeretné” – magyarázta O’Sullivan, majd Rae egyetértően folytatta.

„Nem tudom, hogyan úszhatna meg egy teljes bírósági tárgyalást. Amúgy körülbelül októberben tartják, ha így lesz. A bíró azt ígérte, megpróbálja erről meghozni a döntést a következő két hétben. Úgyhogy sokat már nem kell várnunk rá” – tette hozzá Rae.

A fentiek alapján nagyon úgy tűnik, hogy sajnos Meghan nem kerülheti el, hogy tanúskodjon önmagáért a brit bíróságon, pedig érthető módon nagyon szerette volna megúszni. Ha pedig így lesz, a világsajtó még több intim részletet tudhat meg az életéből, amire tuti, hogy nem vágyik…

Még több

Sztárhírek