Nagyon durva videó került elő Kanye Westről

Így még nem láttuk viselkedni.

Nagyon durva videó került elő Kanye Westről

Kanye West mostanában sokat szerepel a lapokban. Az új év máris azzal a pletykával indult, hogy elválik feleségétől, Kim Kardashiantól, most pedig újabb ügye látott napvilágot. Kikerült ugyanis a netre egy olyan felvétel, amin Kanye leüvölti Chance The Rapper fejét. A videó a sztárról készült dokumentumfilmből származik, a rajongóknak pedig azonnal feltűnt, hogy valami nincs rendben, hiszen a két rapper valójában évek óta jó barátságban van egymással.

A Donda című dokut Kanye amúgy 2020 júliusában akarta megjelentetni, de ez mégsem jött össze, amivel a rajongóknak hatalmas csalódást okozott. A film elvileg betekintést nyújtott volna a színfalak mögé. A kérdéses felvételen Kanye egy ponton ezt üvölti a barátjának: „Ülj le a fenekedre és hallgasd meg az albumot, vagy menj el!” Az viszont nem derül ki, hogy min vesznek össze, ám a narrátor, Dame Dash azt mondja, hogy végül sikerült kibékülniük.

A két rapper közös sztorija nem ma kezdődött, valójában Kanye volt az, aki inspirálta Chance-t, hogy zenélésbe kezdjen. 2016-ban már együtt is dolgoztak, és azt tervezték, hogy 2018-ban egy közös albumot adnak ki. Sajnos ez sosem következett be, de a barátságuknak nem lett ezzel vége. Amikor Kanye 2020-ban bejelentette, hogy indul az elnökválasztáson, Chance volt az egyik a celebek közül, aki mellette állt. Persze minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek és összezörrenések, a fenti felvétel valószínűleg egy átmeneti problémát mutat csak be.

Még több

Sztárhírek