Lindsay Lohanről kikerült egy videó a TikTokra, amit azonnal el szeretne tüntetni

Pedig nincs is vele semmi gond!

Lindsay Lohanről kikerült egy videó a TikTokra, amit azonnal el szeretne tüntetni

Lindsay Lohan arra kéri a rajongóját, hogy törölje le a videót, amit feltöltött róla a TikTokra. A felvételen csupán annyi látható, hogy a színésznő tanácsot ad a lánynak, Alanának, hogy hogyan mondja el a szüleinek, hogy a saját neméhez vonzódik. A videó futótűzként terjedt el a TikTokon, így Lindsay felszólította a csajt, hogy törölje azt, mert ő csupán privát felhasználásra szánta.

Az egész azzal kezdődött, hogy egy @shhlana nevű tiktokker feltöltött a platformra egy videót, amiben elmondja, hogy szeretné bevallani a szüleinek, hogy homoszexuális. Két héttel később újra bejelentkezett, ám akkor még nem volt túl a dolgon, de kitalálta, hogy sokkal menőbb lenne, ha nem ő, hanem Lindsay tenné meg helyette mindezt: „Figyeljetek ide! Mi lenne, ha Lindsay Lohan mondaná el helyettem?… Nem lenne ikonikus?” – tette fel a kérdést.

@shhlana

#stitch with @shhlana would’ve asked jack black but he’s not on cameo 💔 #lgbtq #queer #comingout #fyp

♬ original sound – alana

Nem sokkal később a színésznő elküldte azt a bizonyos videót, amiben ez állt: „Szia, Alana, itt Lindsay Lohan. Tudom, hogy milyen nagy lépésre szántad el magad, hogy elmondd a szüleidnek, ki vagy valójában, és szeretnéd, ha elfogadnának – de szerintem ez magadnak kell megtenned. Azt gondolom, hogy ha tőled hallják majd, te is erősebbnek fogod magad érezni. És fontos, hogy önmagad legyél, szeresd magad és hogy elmondd a szüleidnek ezt.”

Eközben nemcsak a netre került ki a felvétel, de rengeteg cikket is írtak róla, Alana pedig megijedt, hogy a szülei a netről fognak értesülni arról, amit ő már egy ideje el akar nekik mondani. Így vette a bátorságot, és coming outolt, amit a szülők tök jól fogadtak. Lindsay-től is jó fejség volt, hogy egy ilyen kedves üzenetet küldött neki, ami őt is jó színben tüntette fel. Nincs semmi gond a videóval, vajon miért akarja a színésznő ennyire eltüntetni?

Még több

Sztárhírek