Már nem Harry Erzsébet királynő kedvenc unokája, hanem ő

Sorry, Harry!

Már nem Harry Erzsébet királynő kedvenc unokája, hanem ő

Bár Erzsébet királynő az összes unokáját nagyon szereti, mindig van olyan, aki éppen közelebb áll hozzá. Arról már beszámoltunk, hogy a lányok közül a 17 éves Lady Louise Windsor most a kedvence, akiről ide kattintva bővebben is olvashatsz. Ha viszont azt gondoltad, hogy a királynőnek nem lehet más favoritja a fiúk közül, mint Harry vagy Vilmos, akkor nagyot tévedtél. Erzsébet ugyanis nagyon bírja Eduárd wessexi gróf és Zsófia wessexi grófné egész családját, így nem véletlen, hogy Lousie testvére, Jakab severni algróf a kedvenc fiúunokája.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Talán azért is hallottál olyan keveset erről a családról, mert eddig a háttérbe vonulva élték az életüket, sőt a gyerekek még HRH titulust sem kaptak, hogy megtanulják, meg kell dolgozniuk a pénzért. Amióta viszont Meghan és Harry visszavonult és elköltözött a tengerentúlra, a wessexi család reflektorfénybe került, ugyanis sok feladatott vettek át a pártól.

Ahogy azt már megszokhattad, egyik családtag sem ússza meg egy egyszerű névvel, amibe ne lenne néhány utalás. Nincs ez másképp Jakab severni algróffal sem, akit valójában James Alexander Philip Theo Mountbatten-Windsornak hívnak. A Fülöpöt a királynő férje után kapta, a severni pedig utalás arra a walesi folyóra, ahonnan az édesanyja származik.

Jakab amúgy a 12. a trónöröklési sorban, testvérét, Louise-t előzi meg. De ami ennél is coolabb, hogy a fiúról egy kanadai tavat is elneveztek a szülei 2008-ban.

Még több

Sztárhírek