A Bridgerton sztárja szexi részletet árult el Regé-Jean Page-ről

Olyat mondanunk, amiről eddig nem is tudtad, hogy tudni akarod!

A Bridgerton sztárja szexi részletet árult el Regé-Jean Page-ről

A Bridgerton-láz még mindig nem csillapodott, és biztosra vesszük, hogy még jó darabig nem is fog. Az extra népszerű sorozat még a csapból is folyik jelenleg, a fanok pedig mindent IS tudni akarnak a forgatásról, a színészekről és persze szó szerint mindenről, ami a produkcióval kapcsolatos.

Legutóbb például a Daphne Bridgertont alakító Phoebe Dynevornek tették fel azt a kérdést, hogy mindenki favorit pasijának (még jó, hogy Regé-Jean Page-ről van szó) milyen illata van, amire a színésznő meglepő módon nevetve ezt válaszolta először:

„Istenem, vajon miért kérdezi ezt tőlem folyton mindenki?”

via GIPHY

Ez mondjuk újabb kérdéseket vet fel bennünk, de túllendülve azon, hogy úgy tűnik, mindenki Regé-Jean illatára kíváncsi, kanyarogjunk vissza Phoebe válaszára:

Mindig nagyon-nagyon finom illata van! Soha nem volt rossz lehelete, ráadásul nem cigizik, meg semmi ilyesmi. Mindketten nagyon sok kávét iszunk, szóval mindkettőnknek kávé illata van gyakran, de ezzel szerintem semmi gond nincs!” – mondta a színésznő, akinek tonnányi intim jelenete volt a szuperszexi pasival, így, ha ő azt mondja, hogy Hastings hercegének nagyon jó illata van, akkor mi maximálisan el is hisszük neki!

via GIPHY

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek