Egyre nagyobb a botrány Rita Ora körül

Csúnya ügybe keveredett!

Egyre nagyobb a botrány Rita Ora körül

Rita Ora tavaly lett 30 éves és ezt méltóképpen akarta megünnepelni, ezért novemberben csapott egy hatalmas bulit, ahova rengeteg embert hívott meg. Ezzel alapból semmi gond nem lenne, csakhogy mindez akkor történt, amikor Angliában kijárási tilalom volt érvényben, és nemhogy 30-an, de még 3-an sem találkozhattak volna. Ezzel tehát szabályt szegett, ami kiderült, ő pedig kénytelen volt kifizetni a 10 ezer fontos (4 millió forintos) büntetést és nyilvánosan bocsánatot kérni.

Most újabb részletek derültek ki az üggyel kapcsolatban, amire mindenki felkapta a fejét. Kiderült, hogy a Notting Hillben található étterem körüli térfigyelő kamerákat kikapcsolták, hogy a meghívott sztárokat ne vegye fel a kamera, és így ne kerülhessenek kellemetlen helyzetbe. A rendőrök jelentése szerint többek között Cara Delevingne és a testvére, Poppy is ott volt a partin.

Az épület ablakait is lefedték, hogy kívülről ne lehessen belátni, bár ettől függetlenül a zene kihallatszott. A vendégek a hátsó ajtón közlekedtek, ahova őröket állítottak, hogy még véletlenül se mehessen be senki, aki nem volt rajta a listán. Az egykori tulaj, Scottie Bhattarai elismerte, hogy kapzsi volt, amiért elfogadta az 5 ezer fontos (azaz 2 millió forintos) felajánlást a hely kibérléséért cserébe, ám megbánta, amit tett, ugyanis a hely most elveszítheti a működési engedélyét. Mindezt egy buli miatt a pandémia kellős közepén.

Még több

Sztárhírek