Erzsébet királynőnek eszében sincs visszavonulni

Köszöni, 94 évesen is tökéletesen erősnek érzi magát testileg és mentálisan is.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Erzsébet királynőnek eszében sincs visszavonulni

Április 21-én lesz 95 éves, de a mai napig dolgozik, és Erzsébet királynő a lovaglásról sem mondott le. Igaz, pónilovakra cserélte a jóval nagyobb állatokat, hogy némileg közelebb legyen a talajhoz. Sőt, még a korlátozások ideje alatt is dolgozott, Zoom találkozókon vett részt, és volt néhány offline esemény is, amin megjelent.

De akkor mi a helyzet azzal a visszavonulással, amit Robert Jobson 2021-re jósolt 3 éve megjelent könyvében (Charles At Seventy)? Az író határozottan állította, hogy megbízható forrástól tudja, ha a királynő eléri a 95 éves kort, és még életben lesz, nyugdíjba vonul, és fia, Károly herceg lesz a király.

Az igaz, hogy Erzsébet 95. születésnapjáig csupán néhány hónap van hátra, a People információi szerint viszont szó sincs visszavonulásról, vagy egyáltalán annak előkészítéséről, sőt. Erzsébet erősebb és jobb formában van, mint valaha. A lap kérésére Károly herceg szóvivője egyébként megerősítette, hogy nem született Erzsébet és a trónörökös között ilyen megállapodás, sem a 95., sem más életkor kapcsán.

A királynő tehát jól van, sem mentálisan, sem pedig fizikailag nem fenyegeti leépülés, ami pedig a monarchiát illeti: meg sem fordult a fejében, hogy lemondjon a trónról.

Címkék: angol királyi család erzsébet erzsébet királynő károly herceg lemond sztárhírek sztárok trón trónutódlás visszavonul

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

Akármennyire szereti Erzsébet királynő az unokáját, Harry hercegnek elég sokszor sikerült nála kivernie a biztosítékot az évek során.

Hová tűnt a Trónok harca legszerethetőbb színésze, John Bradley?

Ha igazi GOT-fan voltál, akkor biztosan tudod, hogy ő alakította az egyik legszerethetőbb karaktert, Samwell Tarly-t, de azóta nem sokat hallani róla...

Meghan Markle a gyerekeinek is továbbadhatja ritka betegségét

Meghan Markle valószínűleg egy nem mindennapi szindrómában szenved, ami általában genetikus, így hatással lehet Archie-ra és Lilibet Dianára is.

Madonna lánya nem borotválja a hónalját és nem érdekli, ki mit gondol

Lourdes Leon, Madonna lánya is részt vett a Met-gálán, viszont az emberek nem a ruhája, hanem valami egészen más miatt beszélnek róla.

Ez a nő kísértetiesen hasonlít Diana hercegnőre

Egy holland nő robbantotta fel a netet azzal, hogy a megszólalásig úgy néz ki, mint Diana hercegnő.

Hová tűnt hirtelen Britney Spears Instagramja?

Két napja még boldogan bejelentette itt az eljegyzését, mára azonban már teljesen nyoma veszett Britney Spears Instagramjának. Mi történhetett?

Tolvai Reni megmutatta, milyen az arca filter nélkül

Tolvai Renit gyakran kritizálják a megjelenése miatt, de most megmutatta, hogy néz ki természetesen, filterek nélkül.

Károly herceg átengedheti a trónt Vilmosnak

A királynő halála után Károly herceg lenne az uralkodó, de most úgy tűnik, egyre nagyobb az esély arra, hogy hátralép és utat enged Vilmos hercegnek.

Erről árulkodik Meghan Markle és a szülinapos Harry herceg testbeszéde

Diana kisebbik fia szeptember 15-én ünnepli a 37. születésnapját és ki merjük jelenteni, hogy ennél boldogabban még sosem fújhatta el a gyertyákat a tortáján. Júniusban megszületett Harry herceg második gyermeke, feleségével pedig összetartóbb a kapcsolata, mint valaha.

Ezért hiszi azt mindenki, hogy Katalin hercegné újra terhes

Katalin hercegné eltűnése sokak szerint nem véletlen, és úgy gondolják, egy újabb terhesség állhat a háttérben.

Innen olyan ismerős a Clickbait színésznője, Zoe Kazan

Jelenleg a Clickbait című sorozat a LEGIZGALMASABB újdonság a Netflixen, amiben részed lehet. Azt ugyan nem állítjuk, hogy hemzseg az ismert színészektől, de joggal érezheted a főszereplő Zoe Kazant nézve, hogy ezt a lányt már biztosan láttad valamiben – és el is áruljuk, miben.

Katalin hercegné végre életjelet adott magáról

Már őszintén aggódtunk Katalin hercegnéért, aki meglehetősen régen nem adott magáról hírt, és fotók sem készültek róla július óta.

Vajna Timi életre szóló döntést hozott

Új információk szerint mégsem várnak tovább a babaprojekttel, Vajna Timi és szerelme és már bele is vágott a családalapításba!