Britney Spears táncos videójára nincsenek szavak

Az énekesnő úgy döntött, táncol egyet exe slágerére, mi több, be is taggeli őt.

Britney Spears táncos videójára nincsenek szavak

Britney Spears köszöni, remekül van, és szabadabb, mint valaha. Ezt pedig a közösségi média oldalain is rendre kifejezi. Ha ahhoz van kedve, megoszt egy szelfit több tucat filterrel, vagy minimál textilben, panda szemsminkkel táncol egyet az Instagramon (ki mondta, hogy ezekben az időkben azon kéne törnöd magad, hogy tökéletesnek tűnj?).

Az énekesnő legutóbb olyannyira felszabadult egyszemélyes partit tartott otthon, amiből úgy érezte, egyszerűen nem hagyhatja ki a nagyközönséget, és exe, Justin Timberlake (Jay-Z-vel közös) slágerével (Holy Grail) alapozta meg a hangulatot. Akit – kapaszkodj – ráadásul be is taggelt a videót kísérő posztban.

Egyébként nem ez volt az első eset, hogy Britney Justin zenéjére partizott: 2020 áprilisában még Mr. Timberlake jóváhagyását is sikerült megcsípnie, aki nevetős és két felemelt kéz emojival konstatálta, nem maradt le Britney bátor és történelmi pillanatáról. Ha már bátorság: respect az énekesnő filtermentes valósága mellett, és így hét végére mellesleg mi is pont így érezzük magunkat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Még több

Sztárhírek