A Szex és New York folytatásában a koronavírus is szerepet kap majd

Sarah Jessica Parker szerint a Covid-19 kikerülhetetlen lesz a rebootban.

A Szex és New York folytatásában a koronavírus is szerepet kap majd

Ha nem a saját korában, hanem jóval később csekkoltad a Szex és New Yorkot, akkor is kiszúrhattad, hogy a sorozat mennyire élesen reflektál MINDENRE, amiben egy nőnek része lehet, a cetlin való szakítástól egészen az exeddel való e-mailezésig (igen, volt, amikor ez tényleg újdonságnak számított).

És hiába imádjuk annyira a szereplőket, a szálakat és úgy az egészet, a mai életünkben nulla létjogosultsága van a régi sorozatnak – nyilván ezért is döntöttek úgy, hogy megnézik, hol tart most ez a (Samantha híján) 3 különleges nő 2021-ben, New Yorkban. Egy olyan világvárosban, amire egy életre rányomta a bélyegét a koronavírus. Sarah Jessica Parker szerint pedig az írók egészen biztosan nem tesznek úgy, mintha nem a pandémia kellős közepén tartanánk, és a reboot (And Justi Like That…),  nem dugja homokba indokolatlan csillogásba a fejét – írja a brit Cosmopolitan.

„Nyilvánvalóan része lesz a történetnek a koronavírus, mert ebben a városban élnek a szereplők. Vajon hogyan változtak meg a kapcsolatok, ha eltűntek a barátok? Szerintem az írók egészen biztosan körül járják majd ezeket a kérdéseket.” – árulta el a színésznő a Vanity Fairnek. „Cynthia, Kristin és mind nagyon izgatottak, vagyunk, kivé váltak a karaktereink ebben a mostani világban. Képesek voltak alkalmazkodni? Hol maradtak alul nőként, barátokként és hogyan találják meg az útjukat? Annyira kíváncsi vagyok, hogyan képzelik el az írók ezeket a nőket ma.” – tette hozzá SJP, aki szerint azt is izgalmas lesz látni, milyen a szereplők kapcsolata a közösségi médiával, vagy hogyan befolyásolták például Carrie munkáját a politikai változások. „Még mindig rovatot ír? Jelent meg újabb könyve? Vagy podcastje van?” Részünkről már alig várjuk, hogy választ kapjunk ezekre a kérdésekre.

Még több

Sztárhírek