Ezt a szót tilos kimondania a royal gyerekek dadusának

A kis György, Charlotte és Louis dadája messziről kerüli ezt a szót.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezt a szót tilos kimondania a royal gyerekek dadusának

Meglehetősen sok minden van, amitől egyedi lesz a gyerekkorod, ha trónörökösként nősz fel, és az egyik ilyen, hogy egy főállású dadus vigyáz rád – ez pontosan így van Katalin hercegné és Vilmos herceg három gyerkőce, György, Charlotte és Louis esetében is.

A Cambridge-gyerekekre Maria Teresa Turrion Borrallo vigyáz, aki egyébként a világ egyik legelőkelőbb dadus-iskolájában, a Bath-ban található Norlandben tanult. A képzése olyan magas presztízzsel bír, hogy Pippa Middleton esküvőjére is tökéletes outfitnek számított az iskolai egyenruhája! Itt azon kívül, hogy olyan skilleket sajátítanak el a hallgatók, mint az önvédelem vagy a defenzív vezetés, azt is megtanítják nekik, hogy munka közben van egy szó, amit tilos használni.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Ezt a titkot most Louise Heren írónő árulta el a The Mirror magazinnak, aki egy évet töltött az iskolában egy dokumentumfilm miatt. „A kölyök szó használata tilos. Ez a tisztelet jele a gyerekek mint egyének felé”– magyarázta. Ehelyett Maria Györgyöt, Charlotte-ot és Louis-t vagy a nevükön szólítja, vagy gyerekeknek hívja őket. 

Louise azt is elmesélte a lapnak, hogy a royal gyerekek élete valószínűleg egész normális, legalábbis a többi királyi családnál dolgozó dada tapasztalataiból kiindulva.

„Katalin nyilvánosság előtti viselkedéséből kiindulva, szerintem nagyon szoros a kapcsolata Mariával, és együttműködnek a gyereknevelésben. Beszéltem dadusokkal, akik más királyi családoknál dolgoztak, és ebből kiderült, hogy elég normális az életük. Felkelnek, reggeliznek, iskolába mennek, ahová felveszik az egyenruhát, ha tetszik nekik, ha nem. Pont így van ezzel a legtöbb brit iskolás gyerek.”

Louise infói egyébként egybevágnak azzal, amit Vilmos és Katalin nevelési elveiről tudni lehet, vagyis: a tervük az, hogy a lehető legnormálisabb gyerekkort kapják a srácok, különösen György, aki a harmadik az trónörökösi sorban.

Címkék: charlotte hercegnő dadus gyereknevelés györgy herceg louis herceg Maria Teresa Turrion Borrallo royal gyerekek tilos szavak vilmos és katalin

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Ők a Netflixes Young Royals főszereplő pasijai, akikért most mindenki rajong

Ők a Netflixes Young Royals főszereplő pasijai, akikért most mindenki rajong

Július elseje óta tarol a Netflixen a Young Royals, azaz a Szerelem vagy kötelesség című sorozat, ami kivételesen nem a brit uralkodói család élete alapján készült, hanem egy svéd trónörökösről szól, aki keresi önmagát és az identitását.

Ilyen meseszép volt a színpadon Kulcsár Edina 7 évvel ezelőtt, amikor a világ második legszebb nője lett

Emlékszel még Kulcsár Edina nagy pillanatára a londoni Miss World világversenyről? Szerencsére videó is készült az eseményről, ha esetleg lemaradtál róla.

Harry herceg mindent tagad

Hónapok óta minden lehetőséget megragad Harry herceg, hogy a nyilvánosság előtt mutassa be az angol királyi család igazi arcát, legutóbbi döntésével azonban talán túlságosan is messzire ment. Persze akkor, ha igaz egyáltalán, a herceg ugyanis tagadja az őt ért vádakat.

Hosszú Katinka apukája ezzel magyarázza lánya teljesítményét

Édesapja úgy döntött, üzen a lányát, Hosszú Katinkát bírálóknak, és ezzel együtt azt is elárulja, mi állhat a sportoló gyengébb teljesítménye mögött.

Filmsztárok, akik olimpikonokként is kipróbálták magukat

Az egyáltalán nem ritka, hogy egy-egy színész modellként, énekesként vagy műsorvezetőként is kipróbálja magát, azonban arról már kevesebbet hallunk, hogy egyes filmsztárok profinak számítottak egy-egy sportágban. Pedig ilyen is van, méghozzá nem is csak egy!

Tudod a választ Ördög Nóra találós kérdésére?

Nóri húzása szerintünk a nap legjobbja, ennél jobban fel sem lehetett volna vezetni friss fotóját.

Jennifer Lopez és Ben Affleck hétköznapi párként romantikáznak a szomszédban

Éppen Olaszországban kapták őket lencsevégre, ahol teljesen a tömegbe olvadva sétáltak.

Károly herceg ezzel a lépéssel történelmet írhat

Eddig is tudtuk, hogy nagy környezetvédő hírében áll, de új dobásával megerősítette, hogy tényleg elkötelezett a bolygó iránt.

Az 51 éves Catherine Zeta-Jones bikinis fotója felrobbantotta a netet

A színésznőről mostanában ritkán hallani, de úgy tűnik, ha hírt ad magáról, az olyan, mintha bombát dobna le.

Milák Kristóf olimpiai csúcsot döntött, aranyérmes lett

Ez igen, nemcsak, hogy első helyen végzett, de Michael Phelps 2008-as olimipiai csúcsidejét is lazán megdöntötte.

Weisz Fanni merész bikinis fotón villantott

Neked hogy telik a nyarad? Weisz Fanninak őrületesen szexin! Le ne maradj legutóbbi fotójáról, melyen mindent IS visz!

Harry herceg valójában retteg György hercegtől

Előkerült egy évekkel ezelőtti interjú Harry herceggel, ami magyarázatot adhat, miért érezte azt a herceg, hogy mindenáron a nyilvánosság előtt kell beszélnie a királyi családdal való konfliktusáról.

Szoptatós fotója miatt estek neki Dér Heninek

Ha híres vagy és tízezrek követnek, fel kell készülnöd arra, hogy néha sokkal jobban tudják, mit és hogyan kellene csinálnod, mint te magad. Dér Henire ez a kijelentés sajnos hatványozottan igaz.