2021.02.08.@ 10.02

Ezt a szót tilos kimondania a royal gyerekek dadusának

A kis György, Charlotte és Louis dadája messziről kerüli ezt a szót.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezt a szót tilos kimondania a royal gyerekek dadusának

Meglehetősen sok minden van, amitől egyedi lesz a gyerekkorod, ha trónörökösként nősz fel, és az egyik ilyen, hogy egy főállású dadus vigyáz rád – ez pontosan így van Katalin hercegné és Vilmos herceg három gyerkőce, György, Charlotte és Louis esetében is.

A Cambridge-gyerekekre Maria Teresa Turrion Borrallo vigyáz, aki egyébként a világ egyik legelőkelőbb dadus-iskolájában, a Bath-ban található Norlandben tanult. A képzése olyan magas presztízzsel bír, hogy Pippa Middleton esküvőjére is tökéletes outfitnek számított az iskolai egyenruhája! Itt azon kívül, hogy olyan skilleket sajátítanak el a hallgatók, mint az önvédelem vagy a defenzív vezetés, azt is megtanítják nekik, hogy munka közben van egy szó, amit tilos használni.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Ezt a titkot most Louise Heren írónő árulta el a The Mirror magazinnak, aki egy évet töltött az iskolában egy dokumentumfilm miatt. „A kölyök szó használata tilos. Ez a tisztelet jele a gyerekek mint egyének felé”– magyarázta. Ehelyett Maria Györgyöt, Charlotte-ot és Louis-t vagy a nevükön szólítja, vagy gyerekeknek hívja őket. 

Louise azt is elmesélte a lapnak, hogy a royal gyerekek élete valószínűleg egész normális, legalábbis a többi királyi családnál dolgozó dada tapasztalataiból kiindulva.

„Katalin nyilvánosság előtti viselkedéséből kiindulva, szerintem nagyon szoros a kapcsolata Mariával, és együttműködnek a gyereknevelésben. Beszéltem dadusokkal, akik más királyi családoknál dolgoztak, és ebből kiderült, hogy elég normális az életük. Felkelnek, reggeliznek, iskolába mennek, ahová felveszik az egyenruhát, ha tetszik nekik, ha nem. Pont így van ezzel a legtöbb brit iskolás gyerek.”

Louise infói egyébként egybevágnak azzal, amit Vilmos és Katalin nevelési elveiről tudni lehet, vagyis: a tervük az, hogy a lehető legnormálisabb gyerekkort kapják a srácok, különösen György, aki a harmadik az trónörökösi sorban.

Címkék: charlotte hercegnő dadus gyereknevelés györgy herceg louis herceg Maria Teresa Turrion Borrallo royal gyerekek tilos szavak vilmos és katalin

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

8 dolog, amit a királyi család tagjai soha nem változtathatnak meg magukon

8 dolog, amit a királyi család tagjai soha nem változtathatnak meg magukon

És van olyan, aki ezt önként magára vállalja?!

12 celebházasság, ami nevetségesen rövid ideig tartott

Őket érte utol leghamarabb Hollywood átka.

Mihalik Enikő megdöbbentő vallomást tett

Őszintén mesélt a követőinek.

Lili Reinhart megmutatta a legszexibb énjét

Nagyon kíváncsiak lennénk az exe arcára, amikor meglátja a színésznő új fotóját.

Meghan és Harry tudták, hogy csúnya vége lesz az interjúnak

Számítottak rá, hogy elmérgesedhet a helyzet a palotával.

Breaking: Fülöp herceget megműtötték!

A hercegnek a szívével van baj.

Nyári Dia posztját minden állatbarátnak látnia kell

Nemcsak cuki, de fontos dologra hívja fel a figyelmet.

Elbúcsúzott Palvin Barbi és a Dylan Sprouse

26 epizód után véget ért a Breaking Ground nevű Instagram-reality.