Melyik Bridgerton karakter vagy a horoszkópod szerint?

Végre megtudhatod, hogy csillagjegyed alapján melyik szereplőre hasonlítasz legjobban!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Melyik Bridgerton karakter vagy a horoszkópod szerint?

Kos: Anthony Bridgerton

A Bridgerton család fejeként Anthony mindig azt akarja, ami a családjának a legjobb – ez pedig általában a Kosokra is igaz. Ha kell, kezébe veszi az irányítást, és gondoskodik másokról, miközben folyamatosan őrködik a szerettei fölött. A Kosokhoz hasonlóan Anthony is mindig előre tekint, soha nem néz hátra, így tudja sikeresen elérni a céljait.

via GIPHY

Bika: Daphne Bridgerton

Daphne ritkán adja be a derekát, makacsul ragaszkodik az elképzeléseihez. Csak akkor hajlandó engedni, ha azt ő is helyesnek tartja, vagy ha bebizonyítják neki, hogy nincs igaza. A sorozat közben Daphne egy olyan forró és érzéki románcba keveredik, amit minden Bika megirigyelne tőle.

via GIPHY

Ikrek: Lady Whistledown

Akárcsak Lady Whistledown, az Ikrek csillagjegyek is mindig elsőként értesülnek a legszaftosabb pletykákról. Imádnak társaságban lenni, rengeteg barát veszi őket körül és mindig mindenről tudni akarnak, ami csak a környezetükben történik.

via GIPHY

Rák: Violet Bridgerton

A Bridgerton-gyerekek édesanyjaként Lady Bridgerton kedvességet és gyengédséget áraszt magából – és ugyanez igaz a Rákokra is, akik a leggondoskodóbbak az összes csillagjegy közül. Violet mindig a gyermekei igényeit helyezi előre és azt szeretné, ha csak boldogság érné őket az életben.

via GIPHY

Oroszlán: Charlotte királyné

Ha csak három szóval kellene jellemezni az Oroszlánokat, akkor azt mondhatjuk rájuk, hogy hűségesek, igazi dívák, akik mindig uralkodóként viselkednek. Ráadásul az Oroszlánokhoz hasonlóan Charlotte királyné megjelenése is kicsit extrém.

via GIPHY

Szűz: Penelope Featherington

Penelope a Featherington család legbölcsebb tagja, aki nemcsak álmodozni szeret, de logikusan gondolkozni is. Olyan életre vágyik, ahol kiélheti intellektusát és elemző képességét, és persze jellegzetes humorát is megcsillogtathatja –  ebben pedig 100 százalékban megegyezik a Szüzekkel.

via GIPHY

Mérleg: Colin Bridgerton

A Mérlegeknek köztudottan aranyszívük van, ezért Colin Bridgerton tökéletesen megfelel ennek a jegynek. Úgy, mint a Mérleg, Colin is a szerelmet keresi – és bár néha mellé nyúl, a szíve ettől még a helyén van.

via GIPHY

Skorpió: Hastings hercege

Érzéki, misztikus és mámorító – Hastings hercegének (csak úgy, mint a Skorpióknak) nem lehet ellenállni. Hajlamos megtéveszteni a társadalmat csak azért, hogy a saját ügyeit eltitkolja és, hogy mindent kontroll alatt tudjon tartani.

via GIPHY

Nyilas: Lady Danbury

A Nyilashoz hasonlóan Lady Danbury is nagyon szókimondó, és szembeszáll a társadalmi normákkal. Szeret védelmezni másokat (különösen a herceget), és küzd az igazságosságért. Bár a szavai kissé kemények, de mindig szívből jönnek.

via GIPHY

Bak: Portia Featherington

A Featherington család fejeként (hiszen férje nem sok vizet zavar) arra összpontosít, hogy minél előbb kiházasítása a lányait. A Bakokhoz hasonlóan Portia számára is fontosak a hagyományok, de emellett van egy versengő oldala is, amire szüksége is van, ha sikereket akar elérni.

via GIPHY

Vízöntő: Eloise Bridgerton

Eloise egy igazi vadóc, aki aki arra vágyik, hogy kitörhessen az kötelezettségek és elvárások alól.  A lázadó Bridgerton nővér nem elégszik meg a házassággal és a családalapítással, ő valódi nyomot szeretne hagyni a világban. Úgy mint a Vízöntők, Eloise is a saját útját szeretné járni és saját döntéseket hozni.

via GIPHY

Halak: Marina Thompson

A Halak szereti a saját szájíze szerint alakítani a történéseket, úgy, ahogy teszi ezt Marina is a sorozatban. Marina is egy boldog, mesebeli befejezésre vágyik, és addig nem áll meg, amíg ezt el nem éri – még akkor sem, ha ehhez csak hazugságok és megtévesztés árán tud eljutni.

via GIPHY

Címkék: a bridgerton család asztrológa bridgerton csillagjegy ez illik hozzád ezo horoszkóp melyik karakter vagy netflixes sorozatok zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

Akármennyire szereti Erzsébet királynő az unokáját, Harry hercegnek elég sokszor sikerült nála kivernie a biztosítékot az évek során.

Hová tűnt a Trónok harca legszerethetőbb színésze, John Bradley?

Ha igazi GOT-fan voltál, akkor biztosan tudod, hogy ő alakította az egyik legszerethetőbb karaktert, Samwell Tarly-t, de azóta nem sokat hallani róla...

Meghan Markle a gyerekeinek is továbbadhatja ritka betegségét

Meghan Markle valószínűleg egy nem mindennapi szindrómában szenved, ami általában genetikus, így hatással lehet Archie-ra és Lilibet Dianára is.

Madonna lánya nem borotválja a hónalját és nem érdekli, ki mit gondol

Lourdes Leon, Madonna lánya is részt vett a Met-gálán, viszont az emberek nem a ruhája, hanem valami egészen más miatt beszélnek róla.

Ez a nő kísértetiesen hasonlít Diana hercegnőre

Egy holland nő robbantotta fel a netet azzal, hogy a megszólalásig úgy néz ki, mint Diana hercegnő.

Hová tűnt hirtelen Britney Spears Instagramja?

Két napja még boldogan bejelentette itt az eljegyzését, mára azonban már teljesen nyoma veszett Britney Spears Instagramjának. Mi történhetett?

Tolvai Reni megmutatta, milyen az arca filter nélkül

Tolvai Renit gyakran kritizálják a megjelenése miatt, de most megmutatta, hogy néz ki természetesen, filterek nélkül.

Károly herceg átengedheti a trónt Vilmosnak

A királynő halála után Károly herceg lenne az uralkodó, de most úgy tűnik, egyre nagyobb az esély arra, hogy hátralép és utat enged Vilmos hercegnek.

Erről árulkodik Meghan Markle és a szülinapos Harry herceg testbeszéde

Diana kisebbik fia szeptember 15-én ünnepli a 37. születésnapját és ki merjük jelenteni, hogy ennél boldogabban még sosem fújhatta el a gyertyákat a tortáján. Júniusban megszületett Harry herceg második gyermeke, feleségével pedig összetartóbb a kapcsolata, mint valaha.

Ezért hiszi azt mindenki, hogy Katalin hercegné újra terhes

Katalin hercegné eltűnése sokak szerint nem véletlen, és úgy gondolják, egy újabb terhesség állhat a háttérben.

Innen olyan ismerős a Clickbait színésznője, Zoe Kazan

Jelenleg a Clickbait című sorozat a LEGIZGALMASABB újdonság a Netflixen, amiben részed lehet. Azt ugyan nem állítjuk, hogy hemzseg az ismert színészektől, de joggal érezheted a főszereplő Zoe Kazant nézve, hogy ezt a lányt már biztosan láttad valamiben – és el is áruljuk, miben.

Katalin hercegné végre életjelet adott magáról

Már őszintén aggódtunk Katalin hercegnéért, aki meglehetősen régen nem adott magáról hírt, és fotók sem készültek róla július óta.

Vajna Timi életre szóló döntést hozott

Új információk szerint mégsem várnak tovább a babaprojekttel, Vajna Timi és szerelme és már bele is vágott a családalapításba!