2021.02.08.@ 12.02

Melyik Bridgerton karakter vagy a horoszkópod szerint?

Végre megtudhatod, hogy csillagjegyed alapján melyik szereplőre hasonlítasz legjobban!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Melyik Bridgerton karakter vagy a horoszkópod szerint?

Kos: Anthony Bridgerton

A Bridgerton család fejeként Anthony mindig azt akarja, ami a családjának a legjobb – ez pedig általában a Kosokra is igaz. Ha kell, kezébe veszi az irányítást, és gondoskodik másokról, miközben folyamatosan őrködik a szerettei fölött. A Kosokhoz hasonlóan Anthony is mindig előre tekint, soha nem néz hátra, így tudja sikeresen elérni a céljait.

via GIPHY

Bika: Daphne Bridgerton

Daphne ritkán adja be a derekát, makacsul ragaszkodik az elképzeléseihez. Csak akkor hajlandó engedni, ha azt ő is helyesnek tartja, vagy ha bebizonyítják neki, hogy nincs igaza. A sorozat közben Daphne egy olyan forró és érzéki románcba keveredik, amit minden Bika megirigyelne tőle.

via GIPHY

Ikrek: Lady Whistledown

Akárcsak Lady Whistledown, az Ikrek csillagjegyek is mindig elsőként értesülnek a legszaftosabb pletykákról. Imádnak társaságban lenni, rengeteg barát veszi őket körül és mindig mindenről tudni akarnak, ami csak a környezetükben történik.

via GIPHY

Rák: Violet Bridgerton

A Bridgerton-gyerekek édesanyjaként Lady Bridgerton kedvességet és gyengédséget áraszt magából – és ugyanez igaz a Rákokra is, akik a leggondoskodóbbak az összes csillagjegy közül. Violet mindig a gyermekei igényeit helyezi előre és azt szeretné, ha csak boldogság érné őket az életben.

via GIPHY

Oroszlán: Charlotte királyné

Ha csak három szóval kellene jellemezni az Oroszlánokat, akkor azt mondhatjuk rájuk, hogy hűségesek, igazi dívák, akik mindig uralkodóként viselkednek. Ráadásul az Oroszlánokhoz hasonlóan Charlotte királyné megjelenése is kicsit extrém.

via GIPHY

Szűz: Penelope Featherington

Penelope a Featherington család legbölcsebb tagja, aki nemcsak álmodozni szeret, de logikusan gondolkozni is. Olyan életre vágyik, ahol kiélheti intellektusát és elemző képességét, és persze jellegzetes humorát is megcsillogtathatja –  ebben pedig 100 százalékban megegyezik a Szüzekkel.

via GIPHY

Mérleg: Colin Bridgerton

A Mérlegeknek köztudottan aranyszívük van, ezért Colin Bridgerton tökéletesen megfelel ennek a jegynek. Úgy, mint a Mérleg, Colin is a szerelmet keresi – és bár néha mellé nyúl, a szíve ettől még a helyén van.

via GIPHY

Skorpió: Hastings hercege

Érzéki, misztikus és mámorító – Hastings hercegének (csak úgy, mint a Skorpióknak) nem lehet ellenállni. Hajlamos megtéveszteni a társadalmat csak azért, hogy a saját ügyeit eltitkolja és, hogy mindent kontroll alatt tudjon tartani.

via GIPHY

Nyilas: Lady Danbury

A Nyilashoz hasonlóan Lady Danbury is nagyon szókimondó, és szembeszáll a társadalmi normákkal. Szeret védelmezni másokat (különösen a herceget), és küzd az igazságosságért. Bár a szavai kissé kemények, de mindig szívből jönnek.

via GIPHY

Bak: Portia Featherington

A Featherington család fejeként (hiszen férje nem sok vizet zavar) arra összpontosít, hogy minél előbb kiházasítása a lányait. A Bakokhoz hasonlóan Portia számára is fontosak a hagyományok, de emellett van egy versengő oldala is, amire szüksége is van, ha sikereket akar elérni.

via GIPHY

Vízöntő: Eloise Bridgerton

Eloise egy igazi vadóc, aki aki arra vágyik, hogy kitörhessen az kötelezettségek és elvárások alól.  A lázadó Bridgerton nővér nem elégszik meg a házassággal és a családalapítással, ő valódi nyomot szeretne hagyni a világban. Úgy mint a Vízöntők, Eloise is a saját útját szeretné járni és saját döntéseket hozni.

via GIPHY

Halak: Marina Thompson

A Halak szereti a saját szájíze szerint alakítani a történéseket, úgy, ahogy teszi ezt Marina is a sorozatban. Marina is egy boldog, mesebeli befejezésre vágyik, és addig nem áll meg, amíg ezt el nem éri – még akkor sem, ha ehhez csak hazugságok és megtévesztés árán tud eljutni.

via GIPHY

Címkék: a bridgerton család asztrológa bridgerton csillagjegy ez illik hozzád ezo horoszkóp melyik karakter vagy netflixes sorozatok zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Először szólalt meg a támadás óta Lady Gaga meglőtt kutyasétáltatója

Először szólalt meg a támadás óta Lady Gaga meglőtt kutyasétáltatója

Ryan Fischer már elindult a gyógyulás útján.

Daniel Radcliffe, a Harry Potter színésze évek óta őrizgeti ezt a bizarr forgatási kelléket

Daniel Radcliffe, elég random ereklyét sikerült begyűjtened…

Diana többé nem része Meghan és Harry alapítványának

Hatalmas változtatások történtek az Archewell oldalán.

Kiderült, miért van kórházban Fülöp herceg

Közben pedig egy másik kórházba is átszállították, és kiderült, hogy még meddig tartják bent.

Breaking: Gal Gadot 3. babájával terhes

Csodanőnek csodás hírei vannak!

5 sztárbarátság, ami elég durva véget ért

Emlékszel még rá, mennyire jóban voltak?

Armie Hammer a frászt hozta a szomszédjaira az éjszaka közepén

Lehetne ez az ember még ennél is furább?!

Amber Heardet is kitették az Aquaman 2-ből?

Sőt, már azt is tudják, ki veszi át a helyét?

Megtaláltuk Hollywood leginspirálóbb új sztárbarátságát!

A Bridgerton és a Queer Eye sztárjainak kapcsolata igazi #friendshipgoals!

Lady Gaga egy vagyont fizet meglőtt kutyasétáltatójának

Az énekesnő borzalmasan érzi magát a történtek miatt.