2021.02.09.@ 11.02

5 romantikus történet, ami még a Szerelmünk lapjainál is szebb

Ezeket a valódi, megtörtént sztorikat a TikTok felahsználói osztották meg. Előre szólunk: készítsd a papírzsepit!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 romantikus történet, ami még a Szerelmünk lapjainál is szebb

A lány, aki az idősek otthonában találta meg az igazit

„Egy idősek otthonában kezdtem el ápolónőként dolgozni, ott ismertem meg egy srácot, aki gyógytornászként dolgozott. Az otthonban lakó idős hölgyek odáig voltak érte, mindig arról áradoztak, hogy mennyire csodálatos férfi, és azt mondogatták, hogy randiznom kellene vele. Én mindig hárítottam ezeket a beszélgetéseket, mert azt gondoltam, hogy a srác biztosan foglalt és egyébként sem lenne nála esélyem. A hölgyek azonban nagyon elszántak voltak. Az egyikük még arra is képes volt, hogy megjátsszon egy sérülést, csak azért, hogy el kelljen vinnem a gyógytornászhoz, és végre beszéljek a sráccal… Ma már házasok vagyunk és nemrég megszületett az első gyerekünk is.”

@nursehadley

Our Weird How We Met Story! #marriage #howwemet #nurse #physicaltherapist #nursinghome

♬ Electric Love – BØRNS

A második esély

„19 évesen kiderült, hogy gyereket várok, a kisbabám biológiai apja azonban meghalt, amikor én még csak 14 hetes terhes voltam. Teljesen összeomlottam. Az egész terhességem rettenetesen nyomasztó volt, hiszen közben gyászolnom kellett a szerelmemet, a gyerekem apját. Aztán, ahogy megszületett a fiam, a hangulatom is javulni kezdett. 10 hónapos volt, amikor találkoztam egy sráccal. Rögtön elfogadott engem is, és a gyerekemet is, úgy bánt vele, mintha csak a sajátja lenne. Másfél évnyi randizás után aztán végre eljegyzett. Egy évvel a házasságunk után úgy döntöttünk, hogy szeretnénk még egy gyereket, de a baba nem akart összejönni, ezért mesterséges megtermékenyítéssel kezdtünk próbálkozni. Nem sokkal később végül terhes lettem, a kislányunkat pedig most februárra várjuk!”

@theneeleyfam

I will be posting a new ending to this video when our baby is born💗 #fy #lovestory #singlemom #family #happyending

♬ Home – Edith Whiskers

Amikor a távolság sem akadály

„Németországból származom, míg a férjem amerikai. Los Angelesben voltam egy nyaraláson, amikor kiszúrtuk egymást Tinderen. Összegyűjtöttem a bátorságomat és elhívtam randizni – akkor még nem sejtettem, hogy ez lesz életem legőrültebb és legcsodálatosabb randevúja. Először csak egy kávéra ültünk be, aztán valahogy Santa Monicában kötöttünk ki, ahol megnéztem az egyik koncertjét. A fellépés után meglepetésből elvitt Disneylandbe, és a kastély előtt állva hozzám fordult és megkért, hogy legyek a barátnője. Csak két hetet töltöttem Los Angelesben, de akkor sem szakadtunk el egymástól, miután haza kellett mennem. Egy éven át távkapcsolatban éltünk, de megcsináltuk. A szerelmünk erősebb, mint bármi a világon.”

@suexrose

If anybody tells u long distance relationships don’t work, show them this! This is “HOW WE MET” #couplegoals #marriedlife #fyp #ProblemSolved

♬ original sound – zoey

A bátor húzás

„Egy bárban beszélgettem az egyik barátnőmmel, amikor észrevettem, hogy egy srác folyamatosan engem néz. Már vagy egy órája csak bámult, amikor végre odajött hozzám én pedig rögtön rá is kérdeztem, hogy mit nézett ennyire. Erre válaszul csak annyit mondott, hogy nagyon gyönyörű vagyok, majd a semmiből ott a bár közepén szájon csókolt. Nagyon kiakadtam, de valahol csodáltam is a bátorságát. Végül megadtam neki a számom, a többi pedig már történelem. Azóta boldog házasok vagyunk.”

@henjofilms

When you are bold, and it pays off! #howwemet #lovestory #allwhiteparty #torontobride #takingchances #danishgroom #firstkiss

♬ original sound – Toronto Wedding Videographer

A 27 éve tartó szerelem

„Ő 16 éves volt én pedig 14, amikor először találkoztunk. A középsuli alatt egy se veled se nélküled kapcsolatban bonyolódtunk, majd úgy alakult, hogy különböző államokba vettek fel bennünket egyetemre. Nem tudtunk elszakadni egymástól, ezért minden második hétvégén egy fél napot vezetett csak azért, hogy meglátogathasson. Végül inkább egyetemet váltott és teljesen elválaszthatatlanok lettünk. 1991 decemberében jegyeztük el egymást, 1992 novemberében pedig összeházasodtunk. Egymás után három fiunk született és nem is lehettünk volna boldogabbak. Tíz évvel az első gyerekem születése után aztán több vetélésen is átestem, az orvosom pedig azt mondta, hogy nem valószínű, hogy valaha is sikerül majd újra teherbe esnem. Nehéz volt, de feldolgoztuk, és mindent megtettünk azért, hogy így öten boldog és teljes életet éljünk. 2015 nyarán aztán a legnagyobb meglepetésünkre kiderült, hogy terhes vagyok, ráadásul egy kislánnyal! Ameddig csak tudtuk, titokban tartottuk a nagy hírt, de mikor a gyerekeinket végül beavattuk, ők voltak a legboldogabbak a világon. A lányunk 2016 márciusában született, ő a mi kis napsugarunk. Múlt decemberben volt 27 éve, hogy örökre összekötöttük a férjemmel az életünket.”

@pattiaveryschmidt

Our story. ❤️ #plottwist #datingstorytime #howwemet #marriage #family #genxcrew #lovestory

♬ original sound – Patti Avery Schmidt

Címkék: igaz történet őszinte vallomás romantikus történet szerelem szerelmes történet TikTok valentin nap

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

8 dolog, amit a királyi család tagjai soha nem változtathatnak meg magukon

8 dolog, amit a királyi család tagjai soha nem változtathatnak meg magukon

És van olyan, aki ezt önként magára vállalja?!

12 celebházasság, ami nevetségesen rövid ideig tartott

Őket érte utol leghamarabb Hollywood átka.

Mihalik Enikő megdöbbentő vallomást tett

Őszintén mesélt a követőinek.

Lili Reinhart megmutatta a legszexibb énjét

Nagyon kíváncsiak lennénk az exe arcára, amikor meglátja a színésznő új fotóját.

Meghan és Harry tudták, hogy csúnya vége lesz az interjúnak

Számítottak rá, hogy elmérgesedhet a helyzet a palotával.

Breaking: Fülöp herceget megműtötték!

A hercegnek a szívével van baj.

Nyári Dia posztját minden állatbarátnak látnia kell

Nemcsak cuki, de fontos dologra hívja fel a figyelmet.

Elbúcsúzott Palvin Barbi és a Dylan Sprouse

26 epizód után véget ért a Breaking Ground nevű Instagram-reality.