Ezek a csillagjegyek örökre elválaszthatatlan barátok maradnak

Jóban vagytok? Van egy szuper hírünk: azok is maradtok, méghozzá egy egész életen át!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek örökre elválaszthatatlan barátok maradnak

Halak + Mérleg

A Halak hajlamos maga körül túlbonyolítani a dolgokat, könnyen esik túlzásokba, és fúj fel egészen apró dolgokat, amit nagyon jól ellensúlyoz a Mérleg kiegyensúlyozott hozzáállása. Ő viszont gyakran kishitű önmagával szemben, ami a céljaiban korlátozza. Olyanok egymás számára, mint egy fék és a motor, ami mindig a megfelelő helyzetben dominál, így nem csak érzelmileg biztonságos, de abszolút előremutató ez a barátság, ahol kölcsönösen jól jártok egymással.

Erre figyeljetek: A szövetségetek szinte már nem is barátság, hanem klikk, amivel hajlamosak vagytok kizárni másokat. Nyitottnak lenni cool, szóval álljatok hozzá mindketten úgy, hogy minden új kapcsolattal csak nyerhettek, miközben nem gyengülhet a párosotok – és ezt a csillagok is garantálják.

Vízöntő + Oroszlán

Az Oroszlán imád versengeni, lételeme, hogy megállás nélkül feszegeti a saját határait, ha viszont valami felülírja a terveit, az teljesen bezavar a rendszerébe. Rengeteget merít a Vízöntő asszertív és rugalmas hozzáállásából, ráadásul barátjától még a kritikát is jól fogadja, amire alapból nem igazán képes, ha másról van szó. A Vízöntőt sokan kedvelik jó és rugalmas természete miatt, viszont nagyon sok előnnyel jár számára a bizonyos körökben befolyásos Oroszlán szövetsége.

Erre figyeljetek: Bár mindig megtaláljátok a közös nevezőt, ez sokszor csak a Vízöntő hozzáállásán múlik. Ha te vagy az Oroszlán a párosotokban, ne legyen automatikus, hogy minden az elképzeléseid szerint alakul, könnyen lehet, hogy néhány helyzetben a legjobb barátodé a jobb megoldás. Vízöntőként pedig nem kell a végletekig toleránsnak lenned, pláne akkor nem, ha minden eszközöd megvan rá, hogy építően közöld a meglátásaidat. 

Kos + Szűz

Ismét egy olyan páros, ami az ellentétekre épül, és abszolút hosszú távra álmodták meg a csillagok. Teljesen másként álltok a szerelemhez, a munkához, és a céljaitok megvalósításához, és mivel mindketten befogadóak vagytok, gyakran merítetek egymás stratégiáiból. Ez jó, mert folyamatosan az lebeg a szemetek előtt, hogy rengeteg lehetőség közül válogathattok. Közben pedig nonstop bizonyítjátok egymásnak, mennyire lojálisak és támogatóak vagytok, ha a másikról van szó.

Erre figyeljetek: Szuper, ha nyitottak vagytok, viszont ne akarjátok mindenáron olyanról meggyőzni egymást, ami végképp idegen az életében. Fogadjátok el a nemet, és ne éljétek meg kritikaként, vagy elutasításként. Ha erre jobban vigyáztok, felesleges és parttalan vitáktól kímélhetitek meg magatokat.

Címkék: barátság csillagjegy csillagjegy párok csillagjegyek ezotéria horoszkóp örök barátság szövetség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

Akármennyire szereti Erzsébet királynő az unokáját, Harry hercegnek elég sokszor sikerült nála kivernie a biztosítékot az évek során.

Hová tűnt a Trónok harca legszerethetőbb színésze, John Bradley?

Ha igazi GOT-fan voltál, akkor biztosan tudod, hogy ő alakította az egyik legszerethetőbb karaktert, Samwell Tarly-t, de azóta nem sokat hallani róla...

Meghan Markle a gyerekeinek is továbbadhatja ritka betegségét

Meghan Markle valószínűleg egy nem mindennapi szindrómában szenved, ami általában genetikus, így hatással lehet Archie-ra és Lilibet Dianára is.

Madonna lánya nem borotválja a hónalját és nem érdekli, ki mit gondol

Lourdes Leon, Madonna lánya is részt vett a Met-gálán, viszont az emberek nem a ruhája, hanem valami egészen más miatt beszélnek róla.

Ez a nő kísértetiesen hasonlít Diana hercegnőre

Egy holland nő robbantotta fel a netet azzal, hogy a megszólalásig úgy néz ki, mint Diana hercegnő.

Hová tűnt hirtelen Britney Spears Instagramja?

Két napja még boldogan bejelentette itt az eljegyzését, mára azonban már teljesen nyoma veszett Britney Spears Instagramjának. Mi történhetett?

Tolvai Reni megmutatta, milyen az arca filter nélkül

Tolvai Renit gyakran kritizálják a megjelenése miatt, de most megmutatta, hogy néz ki természetesen, filterek nélkül.

Károly herceg átengedheti a trónt Vilmosnak

A királynő halála után Károly herceg lenne az uralkodó, de most úgy tűnik, egyre nagyobb az esély arra, hogy hátralép és utat enged Vilmos hercegnek.

Erről árulkodik Meghan Markle és a szülinapos Harry herceg testbeszéde

Diana kisebbik fia szeptember 15-én ünnepli a 37. születésnapját és ki merjük jelenteni, hogy ennél boldogabban még sosem fújhatta el a gyertyákat a tortáján. Júniusban megszületett Harry herceg második gyermeke, feleségével pedig összetartóbb a kapcsolata, mint valaha.

Ezért hiszi azt mindenki, hogy Katalin hercegné újra terhes

Katalin hercegné eltűnése sokak szerint nem véletlen, és úgy gondolják, egy újabb terhesség állhat a háttérben.

Innen olyan ismerős a Clickbait színésznője, Zoe Kazan

Jelenleg a Clickbait című sorozat a LEGIZGALMASABB újdonság a Netflixen, amiben részed lehet. Azt ugyan nem állítjuk, hogy hemzseg az ismert színészektől, de joggal érezheted a főszereplő Zoe Kazant nézve, hogy ezt a lányt már biztosan láttad valamiben – és el is áruljuk, miben.

Katalin hercegné végre életjelet adott magáról

Már őszintén aggódtunk Katalin hercegnéért, aki meglehetősen régen nem adott magáról hírt, és fotók sem készültek róla július óta.

Vajna Timi életre szóló döntést hozott

Új információk szerint mégsem várnak tovább a babaprojekttel, Vajna Timi és szerelme és már bele is vágott a családalapításba!