2021.02.09.@ 11.02

Ezek a csillagjegyek örökre elválaszthatatlan barátok maradnak

Jóban vagytok? Van egy szuper hírünk: azok is maradtok, méghozzá egy egész életen át!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek örökre elválaszthatatlan barátok maradnak

Halak + Mérleg

A Halak hajlamos maga körül túlbonyolítani a dolgokat, könnyen esik túlzásokba, és fúj fel egészen apró dolgokat, amit nagyon jól ellensúlyoz a Mérleg kiegyensúlyozott hozzáállása. Ő viszont gyakran kishitű önmagával szemben, ami a céljaiban korlátozza. Olyanok egymás számára, mint egy fék és a motor, ami mindig a megfelelő helyzetben dominál, így nem csak érzelmileg biztonságos, de abszolút előremutató ez a barátság, ahol kölcsönösen jól jártok egymással.

Erre figyeljetek: A szövetségetek szinte már nem is barátság, hanem klikk, amivel hajlamosak vagytok kizárni másokat. Nyitottnak lenni cool, szóval álljatok hozzá mindketten úgy, hogy minden új kapcsolattal csak nyerhettek, miközben nem gyengülhet a párosotok – és ezt a csillagok is garantálják.

Vízöntő + Oroszlán

Az Oroszlán imád versengeni, lételeme, hogy megállás nélkül feszegeti a saját határait, ha viszont valami felülírja a terveit, az teljesen bezavar a rendszerébe. Rengeteget merít a Vízöntő asszertív és rugalmas hozzáállásából, ráadásul barátjától még a kritikát is jól fogadja, amire alapból nem igazán képes, ha másról van szó. A Vízöntőt sokan kedvelik jó és rugalmas természete miatt, viszont nagyon sok előnnyel jár számára a bizonyos körökben befolyásos Oroszlán szövetsége.

Erre figyeljetek: Bár mindig megtaláljátok a közös nevezőt, ez sokszor csak a Vízöntő hozzáállásán múlik. Ha te vagy az Oroszlán a párosotokban, ne legyen automatikus, hogy minden az elképzeléseid szerint alakul, könnyen lehet, hogy néhány helyzetben a legjobb barátodé a jobb megoldás. Vízöntőként pedig nem kell a végletekig toleránsnak lenned, pláne akkor nem, ha minden eszközöd megvan rá, hogy építően közöld a meglátásaidat. 

Kos + Szűz

Ismét egy olyan páros, ami az ellentétekre épül, és abszolút hosszú távra álmodták meg a csillagok. Teljesen másként álltok a szerelemhez, a munkához, és a céljaitok megvalósításához, és mivel mindketten befogadóak vagytok, gyakran merítetek egymás stratégiáiból. Ez jó, mert folyamatosan az lebeg a szemetek előtt, hogy rengeteg lehetőség közül válogathattok. Közben pedig nonstop bizonyítjátok egymásnak, mennyire lojálisak és támogatóak vagytok, ha a másikról van szó.

Erre figyeljetek: Szuper, ha nyitottak vagytok, viszont ne akarjátok mindenáron olyanról meggyőzni egymást, ami végképp idegen az életében. Fogadjátok el a nemet, és ne éljétek meg kritikaként, vagy elutasításként. Ha erre jobban vigyáztok, felesleges és parttalan vitáktól kímélhetitek meg magatokat.

Címkék: barátság csillagjegy csillagjegy párok csillagjegyek ezotéria horoszkóp örök barátság szövetség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Breaking: Fülöp herceget megműtötték!

A hercegnek a szívével van baj.

Nyári Dia posztját minden állatbarátnak látnia kell

Nemcsak cuki, de fontos dologra hívja fel a figyelmet.

Elbúcsúzott Palvin Barbi és a Dylan Sprouse

26 epizód után véget ért a Breaking Ground nevű Instagram-reality.

Molnár Gusztáv eljegyezte szerelmét

Nem is lehetne boldogabb a Drága Örökösök sztárja.

Kylie Jenner becsípett, majd összepisilte magát a nevetéstől

A Kardashian-Jenner klán sosem a határairól volt híres...

Kínos fotó készült Kim Kardashianről, zseniálisan reagált

Mindig tartsd meg a fantasztikus öniróniád, Kim!

Nem Katalin és nem is Charlotte: Ő lenne Európa legszebb hercegnője

Ha eddig még nem hallottál róla, ideje megjegyezned a nevét!

Szabó Ádám örömhírt akart bejelenteni, ehelyett mindenkit sokkolt

Az énekes is elkapta a koronavírust, a közösségi oldalon írt az állapotáról.

Minden, amit tudni lehet Cole Sprouse új barátnőjéről

Mármint azon túl, hogy 22 éves, Szűz a csillagjegye, csodaszép, és mázlista, amiért az internet boyfriendjével randizik.