Ezek a csillagjegyek örökre elválaszthatatlan barátok maradnak

Jóban vagytok? Van egy szuper hírünk: azok is maradtok, méghozzá egy egész életen át!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek örökre elválaszthatatlan barátok maradnak

Halak + Mérleg

A Halak hajlamos maga körül túlbonyolítani a dolgokat, könnyen esik túlzásokba, és fúj fel egészen apró dolgokat, amit nagyon jól ellensúlyoz a Mérleg kiegyensúlyozott hozzáállása. Ő viszont gyakran kishitű önmagával szemben, ami a céljaiban korlátozza. Olyanok egymás számára, mint egy fék és a motor, ami mindig a megfelelő helyzetben dominál, így nem csak érzelmileg biztonságos, de abszolút előremutató ez a barátság, ahol kölcsönösen jól jártok egymással.

Erre figyeljetek: A szövetségetek szinte már nem is barátság, hanem klikk, amivel hajlamosak vagytok kizárni másokat. Nyitottnak lenni cool, szóval álljatok hozzá mindketten úgy, hogy minden új kapcsolattal csak nyerhettek, miközben nem gyengülhet a párosotok – és ezt a csillagok is garantálják.

Vízöntő + Oroszlán

Az Oroszlán imád versengeni, lételeme, hogy megállás nélkül feszegeti a saját határait, ha viszont valami felülírja a terveit, az teljesen bezavar a rendszerébe. Rengeteget merít a Vízöntő asszertív és rugalmas hozzáállásából, ráadásul barátjától még a kritikát is jól fogadja, amire alapból nem igazán képes, ha másról van szó. A Vízöntőt sokan kedvelik jó és rugalmas természete miatt, viszont nagyon sok előnnyel jár számára a bizonyos körökben befolyásos Oroszlán szövetsége.

Erre figyeljetek: Bár mindig megtaláljátok a közös nevezőt, ez sokszor csak a Vízöntő hozzáállásán múlik. Ha te vagy az Oroszlán a párosotokban, ne legyen automatikus, hogy minden az elképzeléseid szerint alakul, könnyen lehet, hogy néhány helyzetben a legjobb barátodé a jobb megoldás. Vízöntőként pedig nem kell a végletekig toleránsnak lenned, pláne akkor nem, ha minden eszközöd megvan rá, hogy építően közöld a meglátásaidat. 

Kos + Szűz

Ismét egy olyan páros, ami az ellentétekre épül, és abszolút hosszú távra álmodták meg a csillagok. Teljesen másként álltok a szerelemhez, a munkához, és a céljaitok megvalósításához, és mivel mindketten befogadóak vagytok, gyakran merítetek egymás stratégiáiból. Ez jó, mert folyamatosan az lebeg a szemetek előtt, hogy rengeteg lehetőség közül válogathattok. Közben pedig nonstop bizonyítjátok egymásnak, mennyire lojálisak és támogatóak vagytok, ha a másikról van szó.

Erre figyeljetek: Szuper, ha nyitottak vagytok, viszont ne akarjátok mindenáron olyanról meggyőzni egymást, ami végképp idegen az életében. Fogadjátok el a nemet, és ne éljétek meg kritikaként, vagy elutasításként. Ha erre jobban vigyáztok, felesleges és parttalan vitáktól kímélhetitek meg magatokat.

Ezzel a kezeléssel szépül Lola! (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: barátság csillagjegy csillagjegy párok csillagjegyek ezotéria horoszkóp örök barátság szövetség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.

Jennifer Aniston exe bevallotta, mit érez a színésznő iránt

Volt férje, Justin Theroux mesélt róla, milyen volt valójában a drámainak beállított szakítás, és milyen a kapcsolata most Jennifer Anistonnal.

Sosem találod ki, ki tér vissza a Szex és New York folytatásában!

Ha kifejezetten nem a Mr. Big drukkerek közé tartoztál a Szex és New York ideje alatt, ennek a hírnek nagyon fogsz örülni.

5 zseniális visszavágás sztároktól, akiket a testük miatt szégyenítettek meg

A legtöbb sztár lényegében éjjel-nappal ki van téve a body shamingnek. Vannak, akik nem foglalkoznak vele, és vannak, akik visszavágnak, és nem is akárhogyan!

Íme Fülöp herceg 10 dédunokája – Kalandvágyra tanította a család legkisebb tagjait a dédnagypapa

Az egész világot megrázta egy héttel ezelőtt, hogy II. Erzsébet királynő férje elhunyt. Fülöp herceget ma helyezik végső nyugalomra. Gyászol az egész uralkodócsalád, a királyi pár tíz dédunokája pedig már nem tudja jobban megismerni a kalandvágyó dédnagypapát.

Elhunyt a Harry Potter sztárja, Helen McCroy

A Harry Potterben Narcissa Mafloyt alakítő Helen McCroy 52 éves korában elhunyt.

Ezekről a hírességekről biztosan nem tudtad, hogy allergiások

A világsztárokat sem kímélik a különféle allergiák, van, aki a mogyorótól készül ki, míg másnak a paradicsom és a banán okoz szinte elviselhetetlen kínokat.

Új taggal bővült Katalin hercegné öccsének családja

Ennél édesebb módon nem is jelenthette volna be Katalin hercegné testvére, James Middleton, hogy új kedvenc érkezett a családba.