Hatalmasat bukott Johnny Depp legújabb filmje?

Máris kihatott a karrierjére a botrány?

Hatalmasat bukott Johnny Depp legújabb filmje?

Johnny Depp új filmje, a Minamata óriási zűrzavart okozott: a produkció állítólag a február 5-ei hétvégén debütált a mozikban, és hatalmasat bukott. A rajongók viszont arról panaszkodtak, hogy egyszerűen nem tudtak jegyet venni a filmre.

Minamata egy adaptáció a Life magazin fotósának, W. Eugene Smith azonos című könyvéből, aki a Japánban utazásai során dokumentálta a higanymérgezést egy kisvárosban. Smith-ként Johnny felismerhetetlenül néz ki, a Variety kritikája szerint pedig legalább olyan fantasztikus alakítást nyújt, mint Hunter S. Thompsonként a Félelem és rettegés Las Vegasban című filmjében. Nem csoda egyébként, hogy a színész odatette magát: „ez az egész Johnny ötlete, az ő koncepciója, valami, amivel kapcsolatban nagyon szenvedélyes”– mondta még tavaly a Deadline-nak a rendező, Andrew Levitas.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Csakhogy a Box Office Mojo és a Screen Rant adatai szerint a szenvedély ezúttal nem volt elég a film sikeréhez, amit úgy tűnik, a múlt évi botrányok mérgeztek meg. a A sztár, aki korábban csak egyetlen jelenetért 10 millió dollárt kapott, a box office jelentések szerint a Minamatával ennél jóval kevesebbet tudott csak összekaparni. Egészen pontosan a 3 napos hétvége során a film kevesebb, mint 15 ezer (!) dollárt hozott! (Ez forintba átváltva még a 4,5 millió összeget sem éri el.)

Bár tény, hogy a koronavírus szörnyen negatív hatással van a mozikra, a Minamata bukásáért talán ez egyszer nem a járvány okolható. Johnny elkötelezett rajongói ugyanis hiába szerettek volna jegyet venni a február 5-ére meghirdetett filmre, sehol sem találtak erre lehetőséget – mint utóbb kiderült, azért, mert a forgalmazó elfelejtett szólni a közönségnek, hogy mégsem mutatják még be a produkciót.

„A Minamata nem lett bemutatva a mozikban a múlt hétvégén. Az MGM elhalasztotta a premier időpontját a járvány miatt, új dátumot pedig még nem tűztek ki”– nyilatkozta a film sajtósa a New York Postnak. Hogy – az általában egyébként megbízható – Box Office Mojo és Screen Rant honnan szedte a keserves nézettségi statisztikát, az már valószínűleg örökre rejtély marad…

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek