Most már biztos, hogy Harry egyedül tér vissza a palotába

Az is kiderült, Meghan miért akar távol maradni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Most már biztos, hogy Harry egyedül tér vissza a palotába

Több mint egy éve, 2020 januárjában jelentette be Meghan és Harry, hogy visszalépnek minden királyi kötelezettségüktől, és Angliát elhagyva inkább Amerikába költöznek kisfiukkal, Archie-val. A döntésük hatalmas botrány okozott, és persze rögtön mindenki Meghant kezdte el hibáztatni. Az emberek többsége meg volt győződve róla, hogy az amerikai színésznő volt az, aki nem bírta a szigorú királyi szabályokat, ezért vette rá Harryt, hogy inkább a saját útjukat járják. Azóta kiderült, hogy a függetlenedés ötlete valójában a herceg fejéből pattant ki, de a gyűlölködőket persze ez nem zavarja, úgy is találnak valami indokot, ami miatt beleköthetnek Meghanbe.

Nagyon úgy néz ki, hogy nem is kell sokat keresgélniük, Meghan legújabb döntése szinte biztosan ki fogja verni a biztosítékot az emberek egy részénél. Omid Scobie, royal újságíró ugyanis megszellőztette, hogy Harry a nyár elején egyedül, felesége és kisfia nélkül fog visszatérni Angliába. A herceg mindenképpen részt szeretne venni Erzsébet királynő születésnapi ünnepségén, és persze Fülöp herceg 100. szülinapján is.

Bár elsőre azt gondolhatnánk, hogy Meghan puszta rosszindulatból fog távol maradni, vagy éppen azért, mert borzalmasan megromlott már a kapcsolata Vilmossal és Katalinnal, az igazság ennél sokkal ártalmatlanabb és logikusabb. Omid Scobie úgy tudja, hogy sem Harry, sem Meghan nem kapta még meg a Covid-19 elleni vakcinát, éppen ezért most még a herceg utazása is nagyon bizonytalan.

Annyi biztos, hogy Meghan egy percre sem szeretne távol lenni a kisfiától, de a korlátozások miatt nem tudják, hogy miként tudnák megoldani Archie utaztatását. Ha pedig Archie-nak most nem biztonságos repülnie, akkor Meghan sem fog menni, ez pedig valljuk be, egy teljesen érthető és felelős anyai döntés.

Omid azt mondja, hogy Meghan nem szeretne újabb bonyodalmat okozni a királyi családnak, és ha nem lenne a pandémia, kérdés nélkül a férjével tartana. Ebben a helyzetben viszont nem tehet mást, muszáj a kisfia biztonságát is szem előtt tartania.

Címkék: anglia archie archie harrison harry harry egyedül utazik angliába harry herceg harry visszatér angliába meghan meghan és harry

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Ezeket a borzalmas karaktereket valójában nagyon édes sztárok alakították

Ezeket a borzalmas karaktereket valójában nagyon édes sztárok alakították

A következő színészek annyira jól játszották híres szerepüket, hogy a képernyőt nézve már-már elhittük nekik, hogy a való életben is ennyire gonoszak...

Marvel-sztárok, akikről fogalmad sem volt, hogy ilyen jó barátok

Nem véletlenül működik köztük olyan jól a képernyőn a kémia…

Kylie Jenner elárulta a babája nemét, és észre sem vetted

Akkora easter egget hagyott Kylie Jenner az Instagramján, amit maximum a Marvel filmektől szokhattál meg.

Fluor Tomi pikáns fotóval köszöntötte szülinapján Szabó Zsófit

Tegnap ünnepelte 33. születésnapját Szabó Zsófi, és nyilván nem telhetett el ez a nap anélkül, hogy fel ne köszöntötte volna Fluor Tomi. Erre az egyszerre vicces és zavarba ejtő kompozícióra viszont nem számítottunk.

Shane Tusup Hosszú Katinka tűrőképességét feszegeti

Az edző és a tanítványa elfoglalták Hosszú Katinka felségterületét, miközben az Iron Lady éppen egy másik országban van.

Korhatáros fotó készült Megan Foxról és Kourtney Kardashianról

Hát, a képeket elnézve nehéz szavakat találni... Egy biztos, Kim Kardashian fehérneműmárkája új célközönséget talált: a férfiakat.

Vilmos herceg vallomásától könnyekig meghatódsz

A herceg a gyerekkoráról mesélt, pontosabban arról, hogy Fülöp herceg milyen huncutságokra vette rá az unokáit.

Fájó döntést hozott Hosszú Katinka

Hetek óta az a legnagyobb kérdés, vajon Hosszú Katinka folytatja-e úszókarrierjét vagy sem. Végre megkaptuk a választ.

Borzalmas baleset miatt került kerekesszékbe a Szexoktatás sztárja, George Robinson

Isaac nem csak a sorozatban csupaszív karakter, de az őt alakító George Robinson is egy olyan srác, akivel szívesen lógnál együtt a hétköznapokban. Pedig egy szörnyű baleset után az egész életét újra kellett gondolnia a Szexoktatás színészének.

Nem Willie Garson az egyetlen színész, aki meghalt, mielőtt befejezhetett volna egy filmet vagy sorozatot

Az egész világot megrázta a hír, hogy a Szex és New York színésze, Willie Garson tragikus hirtelenséggel meghalt. És sajnos nem ő az egyetlen, aki már nem tudta befejezni élete nagy munkáját.

Ariana Grande retteg az életéért

Ariana Grandénak késes zaklatója van, akit ugyan már elkaptak, de az énekesnő most bevallotta, hogy még mindig félti a biztonságát.

Tovább durvul Angelina Jolie és Brad Pitt pere

A gyermekelhelyezési per, ami már több éve húzódik Angelina Jolie és Brad Pitt között, most újabb fordulatot vett.

Uma Thurman elárulta a „legsötétebb titkát”

Uma Thurman rendkívül személyes esszében vallott tinédzserkori traumájáról, amit a „legsötétebb titkának” nevezett.