A 3 legmegbízhatóbb férfi csillagjegy

Mellettük mindig pontosan tudni fogod, mire számíthatsz!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A 3 legmegbízhatóbb férfi csillagjegy

Rák

A Rák pasik odaadóak és hűségesek, számukra mindennél fontosabb a szerelmük, a családjuk és a barátaik. Azért olyan megbízhatóak, mert a szeretteiket kivétel nélkül maguk elé sorolják, jóban-rosszban mellettük vannak, támogatóak és segítőkészek. Plusz saját maguk számára is extra fontos, hogy ne okozzanak csalódást azoknak, akik közel állnak hozzájuk. Ők leginkább gondoskodásban és lelki-fronton erősek.

Szűz

A Szüzek hihetetlenül maximalisták, és a kapcsolataikban is a tökéletességre törekszenek, emellett rendkívül szabálykövetőek. Így nem fér bele nekik, hogy ne tartsák be a szavukat, vagy kicsit is következetlenek legyenek. A tetteikért és az ígéreteikért mindig vállalják a felelősséget. Szuper a problémamegoldó képességük, ráadásul lelkileg is nagyon támogatóak, figyelmesek, szóval bármilyen gonddal fordulhatsz hozzájuk.

Bak

Nem túlzás kijelenteni, hogy a Bak férfiak a legmegbízhatóbbak. Ők azok, akikre mindig számíthatsz, bármilyen jellegű problémáról legyen is szó! Két lábbal a földön állnak, felelősségteljesek, gondoskodóak anyagilag és lelkileg is. Nem félnek az elköteleződéstől, sőt a kapcsolataikat, legyen szó szerelemről vagy barátságról, nagyon komolyan veszik. Végletekig őszinték, néha kíméletlenül, tartják a szavukat, a pletykálás pedig fényévekre áll tőlük.

Címkék: asztrológia bak csillagjegy ezotéria férfi csillagjegy férj horoszkóp megbízható csillagjegy párkapcsolat rák szerelem szűz zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

Akármennyire szereti Erzsébet királynő az unokáját, Harry hercegnek elég sokszor sikerült nála kivernie a biztosítékot az évek során.

Hová tűnt a Trónok harca legszerethetőbb színésze, John Bradley?

Ha igazi GOT-fan voltál, akkor biztosan tudod, hogy ő alakította az egyik legszerethetőbb karaktert, Samwell Tarly-t, de azóta nem sokat hallani róla...

Meghan Markle a gyerekeinek is továbbadhatja ritka betegségét

Meghan Markle valószínűleg egy nem mindennapi szindrómában szenved, ami általában genetikus, így hatással lehet Archie-ra és Lilibet Dianára is.

Madonna lánya nem borotválja a hónalját és nem érdekli, ki mit gondol

Lourdes Leon, Madonna lánya is részt vett a Met-gálán, viszont az emberek nem a ruhája, hanem valami egészen más miatt beszélnek róla.

Ez a nő kísértetiesen hasonlít Diana hercegnőre

Egy holland nő robbantotta fel a netet azzal, hogy a megszólalásig úgy néz ki, mint Diana hercegnő.

Hová tűnt hirtelen Britney Spears Instagramja?

Két napja még boldogan bejelentette itt az eljegyzését, mára azonban már teljesen nyoma veszett Britney Spears Instagramjának. Mi történhetett?

Tolvai Reni megmutatta, milyen az arca filter nélkül

Tolvai Renit gyakran kritizálják a megjelenése miatt, de most megmutatta, hogy néz ki természetesen, filterek nélkül.

Károly herceg átengedheti a trónt Vilmosnak

A királynő halála után Károly herceg lenne az uralkodó, de most úgy tűnik, egyre nagyobb az esély arra, hogy hátralép és utat enged Vilmos hercegnek.

Erről árulkodik Meghan Markle és a szülinapos Harry herceg testbeszéde

Diana kisebbik fia szeptember 15-én ünnepli a 37. születésnapját és ki merjük jelenteni, hogy ennél boldogabban még sosem fújhatta el a gyertyákat a tortáján. Júniusban megszületett Harry herceg második gyermeke, feleségével pedig összetartóbb a kapcsolata, mint valaha.

Ezért hiszi azt mindenki, hogy Katalin hercegné újra terhes

Katalin hercegné eltűnése sokak szerint nem véletlen, és úgy gondolják, egy újabb terhesség állhat a háttérben.

Innen olyan ismerős a Clickbait színésznője, Zoe Kazan

Jelenleg a Clickbait című sorozat a LEGIZGALMASABB újdonság a Netflixen, amiben részed lehet. Azt ugyan nem állítjuk, hogy hemzseg az ismert színészektől, de joggal érezheted a főszereplő Zoe Kazant nézve, hogy ezt a lányt már biztosan láttad valamiben – és el is áruljuk, miben.

Katalin hercegné végre életjelet adott magáról

Már őszintén aggódtunk Katalin hercegnéért, aki meglehetősen régen nem adott magáról hírt, és fotók sem készültek róla július óta.

Vajna Timi életre szóló döntést hozott

Új információk szerint mégsem várnak tovább a babaprojekttel, Vajna Timi és szerelme és már bele is vágott a családalapításba!