A 3 legmegbízhatóbb férfi csillagjegy

Mellettük mindig pontosan tudni fogod, mire számíthatsz!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A 3 legmegbízhatóbb férfi csillagjegy

Rák

A Rák pasik odaadóak és hűségesek, számukra mindennél fontosabb a szerelmük, a családjuk és a barátaik. Azért olyan megbízhatóak, mert a szeretteiket kivétel nélkül maguk elé sorolják, jóban-rosszban mellettük vannak, támogatóak és segítőkészek. Plusz saját maguk számára is extra fontos, hogy ne okozzanak csalódást azoknak, akik közel állnak hozzájuk. Ők leginkább gondoskodásban és lelki-fronton erősek.

Szűz

A Szüzek hihetetlenül maximalisták, és a kapcsolataikban is a tökéletességre törekszenek, emellett rendkívül szabálykövetőek. Így nem fér bele nekik, hogy ne tartsák be a szavukat, vagy kicsit is következetlenek legyenek. A tetteikért és az ígéreteikért mindig vállalják a felelősséget. Szuper a problémamegoldó képességük, ráadásul lelkileg is nagyon támogatóak, figyelmesek, szóval bármilyen gonddal fordulhatsz hozzájuk.

Bak

Nem túlzás kijelenteni, hogy a Bak férfiak a legmegbízhatóbbak. Ők azok, akikre mindig számíthatsz, bármilyen jellegű problémáról legyen is szó! Két lábbal a földön állnak, felelősségteljesek, gondoskodóak anyagilag és lelkileg is. Nem félnek az elköteleződéstől, sőt a kapcsolataikat, legyen szó szerelemről vagy barátságról, nagyon komolyan veszik. Végletekig őszinték, néha kíméletlenül, tartják a szavukat, a pletykálás pedig fényévekre áll tőlük.

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: asztrológia bak csillagjegy ezotéria férfi csillagjegy férj horoszkóp megbízható csillagjegy párkapcsolat rák szerelem szűz zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Író, színész, és nem mellesleg Billie Eilish új szerelme. Ideje, hogy közelebbről is megismerd Matthew Tyler Vorce-t.

Valami nagyon nem stimmel Fekete Dávid új fotóján

Az egykori Megasztáros, Fekete Dávid szeretetszolgálatnak hívott valamit legújabb fotóin, ami – tekintve a körülményeket – nem igazán tűnik annak.

Ezért nem utazott még haza Harry herceg

Nagyon jó oka volt rá Harry hercegnek, hogy Fülöp herceg temetése után nem tért vissza azonnal az Egyesült Államokba.

Harvey Weinstein borzalmas állapotban van a börtönben

Fogai egy részét elveszítette, és mára szinte vak Harvey Weinstein, így pont egészségügyi állapota állhat kaliforniai kiadatása útjában, ahol további szexuális bűncselekményei igazolódhatnak be.

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.

Félmeztelen aktivista zavarta meg Fülöp herceg temetését, ez lett a vége

Fülöp herceg szombaton tartott temetése több ok miatt, köztük egy félmeztelen aktivista akciója miatt is örökre a retinába égett.

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Már 23 év is eltelt azóta, hogy elindult a Dawson és a haverok! A főszerplők azóta családot alapítottak, sőt, legtöbbjüknek már kamasz gyereke van, nézd csak!

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.